Na YouTubeu ima puno kripto sadržaja.

Nije važno želite li učiti o blockchain tehnologiji, usavršiti svoje vještine trgovanja ili samo biti u toku s najnovijim kripto vijestima – moći ćete pronaći YouTube kanal koji će zadovoljiti vaše potrebe.

Evo naših najboljih kriptovaluta i blockchain YouTube kanala. Ako se ne slažete s našim odabirima, svoje prijedloge ostavite u komentarima!

1. CryptoCandor

Voditelj Alex Pereira, CryptoCandor započeo je život kao svoj projekt kućnih ljubimaca, ali sada se balotio u YouTube kanal s 20.000 pretplatnika, web stranicu i aktivni Twitter feed.

Tjedno objavljuje jedan ili dva nova videozapisa. Teme pokrivaju sve, od intervjua do objašnjavača.

2. Ian Balina

Ian Balina eminentno je ime u svijetu tiskanih medija. Pisao je o kripto i blockchainima za The Wall Street Journal, Forbes, CNBC, Huffington Post, The Street, INC i Magazin Entrepreneur.

Njegova je specijalnost ICO; koristi vlastiti pristup “metrike lopte novca” kako bi pronašao prave žetone u koje treba ulagati.

Njegov kanal ima 115 000 pretplatnika.

3. Suppoman

Suppomanov kanal kombinacija je vijesti, analize kovanica i njegovih osobnih mišljenja na tržištima. Također ima udemy tečaj o Bitcoinu koji vrijedi provjeriti.

Bilješka: Zaokružili smo neke od najboljih udemy tečajeva za blockchain i kriptovalute ako želite saznati više.

4. Crtica podataka

Data Dash jedan je od najpoznatijih kripto-YouTubera. S 315.000 pretplatnika, mnogi vjeruju da on nudi najbolji neovisni video sadržaj na platformi.

Sav njegov sav sadržaj isporučuje se u obliku “dnevnog ažuriranja”; analizira kripto tržišta i ispituje ih u pozadini šire svjetske ekonomije.

Također ćete naći povremene intervjue, prijenose uživo iz zajednice i tehničku analizu na temelju grafikona.

5. Ivan na Tech

Ako želite YouTube kanal koji je usmjeren na osnovnu tehnologiju, a ne na investicijsku stranu stvari, pogledajte Ivan na Tech kanalu. Iako postoji crtica analize tržišta, Ivan obično zaranja u novčiće iz perspektive programera.

Ivan je također popularno lice u krugu kripto konferencija; govorio je na puno događaja širom svijeta.

Svakih par dana objavljuje novi videozapis za svojih 200 000 pretplatnika.

6. Kripta0

Crypt0 je YouTube kanal Omara Bhama – popularnog je korisnika Twittera s više od 30 000 sljedbenika.

Omarov YouTube kanal uglavnom se fokusira na analizu vijesti i mišljenje; nećete naći nikakav investicijski savjet ili uvid na tržište.

U prosjeku možete svaki tjedan vidjeti četiri ili pet novih videozapisa. Većina traje oko 30 minuta.

7. Ameer Rosić

Ameer Rosic ne proizvodi samo kripto i blockchain YouTube video zapise; njegov kanal također ima bogatstvo zdravstvenog i motivacijskog sadržaja.

Međutim, Rosić je blockchain evanđelist i dugogodišnji kripto influencer; njegovi su videozapisi izravni i informativni.

Ako vas zanimaju samo njegovi kripto videozapisi, krenite ravno u odjeljak popisa za reprodukciju kanala. Tu su blockchain popis za reprodukciju vijesti i općeniti popis za kripto chat.

Preferirate li čitati svoje kripto vijesti? Prijavite se za jedan od najboljih biltena o kriptovalutama i blockchainu koje trenutno možete pročitati.

8. Kripto savjeti

Heidi Chakos prvi je put do slave došla zahvaljujući svom @heiditravels računu na Steemitu; jedan njezin post jednom je zaradio više od 12.000 američkih dolara Steem dolara (pogledajte našu recenziju Steemita da biste saznali više o Steem Dollarima).

Njezin YouTube kanal nadogradio je taj uspjeh. Heidiini videozapisi usredotočeni su na četiri ključne teme: blockchain inovacije, novi kovanice i ICO-i, sigurnost i odnos kriptoekonomije i globalne ekonomije.

9. Sunčan dekret

Sunny Decree ima kanal specijaliziran za tehničku i temeljnu analizu kovanica.

Zbog svoje prirode, to često mogu biti pomalo suhe teme – nije toliko uzbudljivo gledati nepomičan graf dok se netko raspravlja o apstraktnim metodama analize koje ne razumijete.

Međutim, Sunčani dekret je smiješan momak; ima igračko porijeklo i urođeno znanje o tome kako održavati svoje videozapise zabavnima, čak i ako je predmet skrenuo prema dosadnom.

S pet ili više novih videozapisa svaki tjedan, postoji neprestana struja novih snimaka po kojima se može kopati.

10. Crypto Daily

Crypto Daily se bavi zabavom koliko i ozbiljnim kripto informacijama. Uz divljačka uklanjanja i usahnuće komentare na dnevne vijesti, zabavan je sat čak i za ljude koji nisu zainteresirani za kripto i blockchain sektor.

Naravno, i kanal ima solidan uvid. Skriveno ispod komedije, postoji mnoštvo tehničkih analiza, promišljenog uvida. Komedija samo znači da je pružena na pristupačan način, a to je dobra stvar.

11. Aantonop

Aantonop je kanal Andreasa Antonopulosa. Jedan je od najistaknutijih kriptozagovornika na svijetu i dugogodišnji je vođa zajednice.

Ovih dana većina Andreasova sadržaja vrti se oko Q-a&Sjednice. Odabire se određena kripto ili blockchain tema, a zatim Andreas odgovara na pitanja svojih sljedbenika na različitim platformama društvenih medija.

Također možete pronaći video sažetke nekih Andreasovih razgovora i konferencija koje on održava širom svijeta.

12. Sanem Avcil

Teško je snalaziti se u svijetu ICO-a. Oni su jedan od glavnih alata koji koriste kripto-kriminalci koji vas žele prevariti od vašeg teško stečenog novca.

Da, postoje neke stvari na koje možete paziti da biste uočili ICO prevaru – ali možda je lakše pustiti nekoga drugog da radi težak posao umjesto vas.

Sanem Avcil je afirmirani ICO analitičar; 90 posto videozapisa na njegovom kanalu posvećeno je raspakiranju ICO-a i raspravi jesu li održiv dugoročni projekt.

Drugi načini praćenja kripto

YouTube je sjajan način da budete u toku s kripto i blockchainom, iako postoji mnogo drugih izvora koje možete provjeriti.

Ako želite saznati više o drugim načinima kako doći do kripto popravka, pogledajte naše članke o najboljim web mjestima za kripto i najboljim kripto korisnicima koje treba pratiti na Twitteru.