Jedno od najčešćih pitanja u vezi s kriptovalutom je “Gdje je možete potrošiti?” Usvajanje Bitcoina kao načina plaćanja nastavlja se povećavati, kao i Bitcoin Cash i mnoštvo drugih opcija. Dakle, gdje se XRP uklapa u smjesu??

Gdje možete potrošiti svoj XRP?

1. TorGuard

Jedna od najboljih stvari na koje možete potrošiti Ripple je sjajna nova VPN pretplata. TorGuard dobiva stalno dobre kritike od korisnika VPN-a i kritičara. Oni zaslađuju posao prihvaćanjem XRP-a (između ostalih kripto-datoteka) kao načina plaćanja.

TorGuard je VPN usluga bez dnevnika. To znači da TorGuard ne vodi nikakve korisničke zapisnike niti prati što radite dok koristite uslugu. TorGuard poslužitelji koriste zajedničku IP konfiguraciju na svojim internim poslužiteljima, što onemogućava podudaranje IP adrese jednog korisnika s vremenskom oznakom aktivnosti. 

Nadalje, TorGuard vam omogućuje odabir između 128-bitne ili 256-bitne enkripcije preko OpenVPN-a, prekidača za uništavanje aplikacija i veza i još mnogo toga. Sve u svemu, TorGuard je izvrsna VPN opcija.

Ako niste sigurni u TorGuard, zašto ne biste provjerili ostale VPN-ove koje možete kupiti pomoću kriptovaluta?

2. Snel.com hosting

Sve više i više pružatelja internetskih hosting usluga prihvaća Ripple (XRP) kao plaćanje. Visoko ocijenjeni Snel.com jedan je od onih koji vam omogućuje plaćanje XRP-om, kao i Bitcoin, Litecoin, Ethereum i niz drugih popularnih altcoina.

Snel.com nudi široku paletu rješenja za hosting, uključujući VPS u oblaku, upravljani VPS u oblaku, namjenske poslužitelje, upravljane namjenske poslužitelje i proračunske poslužitelje. Snel Workspace možete koristiti i za stvaranje jedinstvenog mrežnog radnog prostora za svoje zaposlenike s mnoštvom različitih opcija.

3. Trezor

Trezor One hardverski novčanik

Svoj XRP možete upotrijebiti za kupnju hardverskog novčanika Trezor … za pohranjivanje vašeg Ripplea izvan mreže.

Trezor je vrlo popularna opcija hardverskog novčanika koja podržava sigurno skladištenje preko 1.000 kripto valuta. Izvanmrežni hardverski novčanik jedna je od najsigurnijih metoda kripto pohrane. Ako kriptovalute držite offline, one su manje osjetljive na mrežne metode napada, poput kršenja podataka ili loše operativne sigurnosti.

Trezor proizvodi nekoliko različitih modela hardverskih novčanika. Prije kupnje provjerite neke od glavnih razlika između vrsta novčanika Trezor.

4. Knjiga

Ako niste ljubitelj Trezora, zašto ne biste umjesto njega pokupili Ledger hardverski novčanik? Kao i Trezor, Ledger prihvaća XRP kao oblik plaćanja, što znači da možete preuzeti jedan od njihovih izvrsnih novčanika za pohranu hardvera koristeći svoje postojeće kripto fondove.

Ledger proizvodi dvije vrste hardverskog novčanika: Nano X i Nano S. Obje nude fantastičnu sigurnost, izvanmrežnu funkcionalnost pohrane i podršku za bezbroj tokena kripto valuta. Nije ni čudo što su jedan od najpopularnijih hardverskih novčanika za kriptovalute!

Ako želite podići Ledger hardverski novčanik pomoću XRP-a, ali niste sigurni jesu li pravi za vas, pogledajte našu praktičnu recenziju Ledger Nano S, a zatim i našu prvu recenziju Ledger Nano X.

5. Galaxus

Galaxus je internetski prodavač sa sjedištem u Švicarskoj koji prihvaća XRP kao način plaćanja. Galaxus nudi ogroman izbor predmeta koji pokrivaju širok raspon kategorija, uključujući Dom & Kuhinja, uradi sam & Vrt, moda, sport, digitalno, mediji i još mnogo toga.

Cijene koje vidite su u švicarskim francima, koji će se na mjestu kupnje pretvoriti u XRP (ili alternativnu kriptovalutu). Dobit ćete besplatnu dostavu unutar Švicarske, ali morat ćete platiti dostavu u druge dijelove Europe i dalje.

6. Bitmart

bitmart antminer kupnja XRP

Bitmart je južnoafrički maloprodaja Bitcoin rudara. Možete koristiti Bitmart za kupnju prvog Bitcoin ASIC rudara, odabirući odabir koji uključuje mnoge najbolje ocijenjene Bitcoin rudare na tržištu, uključujući Antminer, AvalonMiner i Innosilicon. Bitmart također prodaje GPU-ove za kripto rudarstvo, strojeve za prodaju kripto mjesta, dokaze o ulozima i mnogo više hardvera povezanog s kripto-tehnologijom.

Bitmart nudi i nekoliko drugih usluga. Na primjer, ako vaš hardver za rudarstvo Bitcoina ne radi ispravno, možete ga poslati natrag u Bitmart na popravak.

7. Svi igrači

Ako želite kupiti video igre sa svojim XRP-om, trebali biste provjeriti Gamer All. Možete preuzeti širok spektar igara, uključujući najbolje PC igre, kao i hrpu naslova konzola. Također možete potrošiti svoj XRP na žetone s valutom u igri, poput Guild Wars 2 Gems, ili pokupiti paket s više igara po pristojnoj cijeni.

8. StakeBox

bitbay kutija za ulog xrp

StakeBox je izdanak poznatog proizvođača i prodavača hardvera za Raspberry Pi, Pi Supply. Iako Pi Supply sadrži sve Raspberry Pi, StakeBox se usredotočuje na jeftine Proof of Stake (PoS) uređaje, omogućavajući korisnicima da svoju kripto kriju na namjenskom uređaju.

StakeBox prodaje uređaje Proof of Stake za nekoliko popularnih altcoin-a, uključujući QTUM, Reddcoin, Neblio, CloakCoin, BitBay i još mnogo toga. StakeBox također nudi metalne novčiće za hladni novčanik s kriptovalutom, kao i mnoštvo druge robe povezane s kripto valutom.

Kada kupite StakeBox za određenu kriptovalutu, dobivate Raspberry Pi, futrolu za Raspberry Pi s logotipom Proof of Stake kovanice koju ste odabrali, napajanjem i microSD karticom od 16 GB s odgovarajućim softverom za Proof of Stake novčić.

Ako niste sigurni koji PoS novčić odabrati, pogledajte najbolje kovanice Proof of Stake kako bi vaš novac funkcionirao umjesto vas!

9. Blockchain kava

Volite kavu, zar ne? A želite ga kupiti pomoću XRP-a? To je ono što vas trenutno čeka meksički uzgajivač kave, Blockchain Coffee!

Međutim, trebate imati na umu da prodaja kave nije povezana s blockchainom. Blockchain Coffee prihvaća XRP kao plaćanje za zrna kave, ali također pokušava integrirati blockchain tehnologiju u svoj lanac opskrbe.

10. Purizam

purism librem 15 kupnja xrp

Purism proizvodi prijenosna računala i pametne telefone usmjerene na privatnost. Uz svako prijenosno računalo ili pametni telefon koji Purism prodaje dolazi hrpa značajki privatnosti koje ćete se boriti da pronađete bilo gdje. Na primjer, prijenosna računala imaju sklopke za hardversko ukidanje koje isključuju mikrofon i integriranu web kameru kako bi se osiguralo da ih nijedan zlonamjerni softver ili drugi uljezi ne mogu daljinski uključiti.

Nadalje, prijenosnici Purism pokreću Linux izvan okvira, što dodatno poboljšava vašu privatnost u odnosu na Windows prijenosno računalo.

Oh, i oni također izgledaju sjajno. Elegantan, crn i izrađen od čvrstih materijala, Purism hardver je vrhunski – a možete platiti XRP-om!

Što možete kupiti s XRP-om?

Odgovor na to pitanje je “gotovo sve”. Neki od tih dobavljača prihvaćaju XRP kao izravno plaćanje, ali češće nego ne, procesor kripto plaćanja vrši preuzimanje i obradu u lokalnoj valuti.

XRP je jedna od najpopularnijih kripto valuta, bez obzira na vaš stav o projektu. Kao takvi, ako želite trošiti kripto u trgovinama, morate posjedovati neki XRP.