Ime Polimat
Ticker POLI
Vrsta žetona ST-20
Ukupna ponuda 1.000.000.000
Kategorija Platforma sigurnosnih tokena
ICO cijena 0,40 USD
URL web stranice https://polymath.network
URL bijele knjige https://polymath.network/whitepaper.html

Cilj Polymath-a je izgraditi protokol koji omogućava usklađeno trgovanje sigurnosnim tokenima na Ethereum blockchainu. Drugim riječima, ono što je Ethereum učinio za tokene, Polymath će učiniti za vrijednosne papire.

Ažuriranje: Polymath će navesti svoj prvi sigurnosni token do kraja kolovoza 2018.

Sažetak članka

 • Ideja i tim koji stoji iza Polymath-a
 • Polymath partnerstva
 • Token aplikacije nasuprot sigurnosnim tokenima
 • Veza s Wall Streeta
 • Povijest cijena Polymath
 • Tehnologija Polymath
 • Platforma Polymath
 • Sigurnosni žeton Polymath
 • Gdje kupiti Polymath
 • Gdje čuvati Polymath
 • Putokaz i budućnost Polymath-a

S više od 1,5 milijardi dolara prikupljenih u inicijalnim ponudama kovanica (ICO) od početka novog tržišta tokena, ono je počelo dobivati ​​i pozornost – i zabrinutost – vlada i regulatora. Sljedeći je korak, kažu mnogi, mogućnost trgovanja tradicionalnim vrijednosnim papirima na blockchainu.

To je upravo ono što Polymath želi učiniti. Zašto? Trenutno je, s nižim naknadama i dostupnošću trgovine 24 sata dnevno. Platforma tokena vrijednosnih papira također ima za cilj voditi izdavače kroz složeni pravni i tehnički postupak uspješnog pokretanja tokena.

Na čelu s kripto poduzetnikom sa sjedištem u Silicijskoj dolini Trevorom Koverkom, trenutnim investitorom u ShapeShift.io, Luminex i Royalty Exchange, i ranim vođom u blockchain zajednici, međunarodnoj je financijskoj javnosti posvetio veliku pozornost..

Polymath je trenutno jedna od jedinih burzi tokena na svijetu i oslanja se na blockchain sustav koji nudi ove vrste razmjena.

Polymath partneri

Polymath ima niz strateških partnera i investitora u zajednici blockchaina i umjetne inteligencije (AI).

Trenutno radi na suradničkom projektu s CrowdfundX, fintech tvrtkom usredotočenom na digitalni marketing na bazi umjetne inteligencije, kako bi ponudio CrowdfundX-ove usluge digitalnog marketinga izdavačima tokena na platformi Polymath. Također ima partnerstvo s Trustrootom, blockchain protokolom koji štiti pojedince i tvrtke od prijevara i krađa unutar zajednice kriptovaluta. Oni koji lansiraju vrijednosne papire na platformi Polymath imat će pristup Trustrootovim sigurnosnim službama. Također je najavio partnerstvo s Pegasus Fintecom, blockchainom i akceleratorom tokena. Pegaz će koristiti Polymath-ove pametne ugovore za stvaranje i upravljanje sigurnosnim tokenima za usklađivanje.

Također se udružuje s MintHealthom, decentraliziranom zdravstvenom platformom kao uslugom (PaaS) koja okuplja zdravstvene planove, grupe pružatelja i wellness planove kako bi se osigurali bolji klinički ishodi i niži troškovi. MintHealth Security token (MHST) bit će prvi sigurnosni token izdan u zdravstvu čiji je cilj potaknuti angažman pacijenta putem Polymathovog protokola.

U lipnju je objavio da je sklopio sporazum o popisivanju sigurnosnih žetona koji pokreću Polymath na mreži OpenFinance (OFN). OFN je suradnička platforma namijenjena certificiranju i potvrđivanju sudionika i njihove imovine u financijskim transakcijama.

 

Žetoni aplikacija nasuprot sigurnosnim tokenima

Iz perspektive Polymath-a, svijet se može podijeliti na dvije vrste tokena: tokene aplikacija i sigurnosne tokene.

Tokeni aplikacija, poput bitcoina i Ethereuma, pokreću se u nereguliranoj gužvi. Ne trebaju nikakvu identifikaciju ili odobrenje za kupnju ili prodaju.

Sigurnosni tokeni, s druge strane, predstavljaju financijsku imovinu i zahtijevaju propise – obično akreditaciju KYC (Upoznajte svog kupca) i AML (Protiv pranja novca). Suradnici kupuju ove tokene očekujući buduću dobit.

Uslužni tokeni naspram sigurnosnih tokena

Iz perspektive Polymath-a, šira populacija ne razumije koncept tokena aplikacija. Da stvar bude složenija, izdavatelji ovih tokena često se podsjećaju na rizik i pravni nadzor nad prodajom tih tokena. Nažalost, neki ICO-i čak su otkazali svoju ponudu nakon što su shvatili rizike povezane s regulatorima, a drugi su bili prisiljeni suočiti se s rizikom kaznenog progona.

Polymath želi okončati ovo frustrirajuće iskustvo i osnažiti vrijednosne papire omogućujući im da bez napora migriraju na blockchain.

Veza s Wall Streeta

Web stranica Polymath izjavljuje da “predviđa budućnost u kojoj će vlasnici tokena zamijeniti dioničare u globalnoj ekonomiji”. Drugim riječima, želi staviti cijelo tržište dionica na blockchain.

Ciljevi Polymath-a su premostiti jaz između financijskih vrijednosnih papira i blockchaina pojednostavljivanjem tehničkih i pravnih izazova pokretanja tokena. Cilj mu je također voditi izdavače kroz uspješne ICO-ove. Ostale prednosti premještanja trgovanja vrijednosnim papirima u blockchain uključuju:

 •  24-dnevno trgovanje svih 365 dana u godini
 • dostupnost 2 milijarde nebankarskih korisnika
 • blockchain likvidnost
 • neznatne naknade za transakcije
 • programabilne dionice (KYC, dividende, glasovanje)
 • kripto prikupljanje sredstava

Kako Polymath zamišlja da može ostvariti svoj cilj? Kao što je navedeno u njihovom bijelom radu, platforma:

“Pruža decentralizirani protokol za trgovanje sigurnosnim tokenima. Polymath omogućuje i pojedincima i institucijama da potvrde identitet, prebivalište i status akreditacije kako bi sudjelovali u širokom spektru ponuda sigurnosnih tokena (STO). “

Nakon što izdavatelji mogu objaviti ponude koje su u skladu s propisima, izdavači se mogu povezati s programerima koji mogu prevesti te ponude u tokene kompatibilne s ERC20. (ERC20 postavlja trenutni standard za sve Ethereum tokene i osigurava da su novi tokeni objavljeni putem Ethereum ICO-a u skladu s ERC-20).

Povijest cijena Polymath

Token se u početku prodavao za 0,40 dolara, a u veljači je porastao na 1,63 dolara. U svibnju je ponovno dosegao vrh na 1,16 dolara.

Tehnologija Polymath

Polymath je razvio platformu koja nudi legalni smještaj tokena vrijednosnih papira putem ovlaštenja KYC-a kao dio svog protokola.

Međutim, za izdavanje tih vrijednosnih papira na platformi trebat će vam matični token Polymath – Poly. Izdavači moraju platiti malu naknadu u Poly tokene kako bi stvorili svoju sigurnost. U zamjenu za to, investitori moraju platiti naknadu za transakciju i dovršiti KYC / AML provjeru kako bi počeli koristiti mrežu Polymath i trgovati pomoću ovog novog sigurnosnog tokena.

Programeri i odvjetnici mogu zaraditi Poly ako su dionik ili da koriste platformu za izradu ili pregled ugovora o početnoj ponudi. Što su regulatorni zahtjevi složeniji, to je veća isplata. Popularniji ugovori dobivat će male periodične isplate. Ova poticaj nagrađuje registraciju financijskih vrijednosnih papira, dugoročnu korist od registracije i decentralizaciju trenutnog procesa – sve u jednom trenutku.

Korisnici moraju biti provjereni član da bi zaradili ili kupili digitalnu valutu, što se može ispuniti davanjem Ethereum adresa koje odgovaraju onima iz KYC dokumenata popunjenih tijekom postupka prijave.

Token je objavljen po osnovnoj vrijednosti od 0,789 dolara, a porastao je na 1,34 u roku od nekoliko dana. (Od objavljivanja ovog posta, njegova trenutna vrijednost je 0,602 USD). Polymath će imati standardni sustav tokena nazvan ST-20.

Platforma Polymath

Platforma se sastoji od 4 sloja: sloj protokola, sloj aplikacije, pravni sloj i razmjena.

Kako radi polymath platforma

Evo kratkog opisa svakog sloja:

• Sloj protokola – Ova komponenta Polymath-a radi pomoću pametnih ugovora zasnovanih na Ethereumu i identificira korisnike putem akreditacije KYC / AML. Sadrži decentralizirani registar dioničara, zajedno s modelom dozvole koji ograničava vrstu vrijednosnih papira koje svaki pojedinačni korisnik može imati.

• Razina aplikacije – Ova komponenta omogućuje korisnicima stvaranje vlastitog tokena temeljenog na vrijednosnim papirima pomoću čarobnjaka za sigurnosne tokene.

• Pravni sloj – Ova komponenta koristi niz alata za ispitivanje zadovoljavaju li tokeni regulatorne standarde koji su neophodni za uspješan token vrijednosnih papira (ST).

• Razina razmjene – smatrajte ovaj sloj zatvorenom / isključenom rampom koja je u skladu s KYP-om i nudi trenutne mogućnosti likvidnosti.

Sigurnosni žeton Polymath

Polymathov ST20 token pojednostavio je trenutni postupak stvaranja i ulaganja u sigurnosne tokene. Žetoni koji koriste ovaj standard otvorenog izvora neće se trgovati nikome tko ne ispunjava zahtjeve “Upoznajte svog kupca” (KYC) ili “Protiv pranja novca” (AML), kao ni zakone o vrijednosnim papirima neophodne za njihovu nadležnost. To se postiže upotrebom pametnih ugovora i Polymath-ove tehnologije dopuštenih.

ST-20 tokenima će se trgovati samo na burzama koje je odobrila Komisija za razmjenu vrijednosnih papira.

Ažuriranje: Polymath će navesti svoj prvi sigurnosni token do kraja kolovoza 2018.

Gdje kupiti POLY

Glavni način kupnje POLY-a je putem Upbita i Bittrexa. Može se kupiti u Uzvišena s KRW-om, BTC i ETH. Može se kupiti u Bittrex s BTC-om i ETH.

POLY je također dostupan na sljedećim burzama:

Gdje čuvati POLY

POLY se može pohraniti u bilo koji novčanik koji podržava ERC-20 tokene poput Coinomi, MetaMask i Myetherwallet.

Međutim, za maksimalnu sigurnost svoj POLY trebali biste pohraniti na hardverske novčanike kao što su Ledger Nano S i Trezor.

Putokaz i budućnost Polymath-a

Polymath je otkrio potrebu za postupkom provjere u protokolu u kojem su trgovci poznati i prepoznatljivi, ali trgovanje je brzo i decentralizirano.

S procjenama tržišnog ograničenja tokena aplikacije koje će doseći 1 bilijun dolara do 2027. godine, a tržišnog ograničenja sigurnosnih tokena 10 milijardi milijardi dolara, Polymath ima svijetlu budućnost. Također ima agresivne ciljeve za 2018. godinu: lansiranje novog sigurnosnog tokena svakog tjedna.

Budući da je to jedina platforma koja nastoji spojiti tradiciju imovine temeljenu na vrijednosnim papirima s blockchainom, ulaganje u njihove Poly tokene sada bi moglo biti mudro ulaganje za budućnost.