KickICO (KICK) pregled – pokretanje ICO-a i Crowdfunding putem Blockchaina

Ime KickICO
Ticker KICK
Ukupna ponuda 560.703.020
Kategorija Crowdfunding
ICO cijena 0,12 USD
URL web stranice https://www.kickico.com/
URL bijele knjige https://www.kickico.com/whitepaper

KickICO platforma omogućuje korisnicima plaćanje pokretanja projekata mnoštvenog financiranja, usluga kupnje i drugih internih procesa i plaćanja unutar platforme. Oni koji podržavaju pre-ICO, ICO ili crowdfunding kampanje na platformi nagrađeni su KickCoin, uslužnim tokenom za KickICO platformu. Korisnici dobivaju KickCoin uz tokene koje pokreću za svoj projekt

 KickICO vizija i tim

Porastom crowdfundinga i pratećih platformi kao što su Kickstart i Indiegogo, pojavili su se i mnogi izazovi. Kao prvo, ove platforme ne dopuštaju sudjelovanje u zemljama iz cijelog svijeta, ali su ograničene na one u kojima su prisutne. Drugo, visoka provizija od 15-20% predstavlja značajan trošak za prikupljanje sredstava, kao i provizija koju sudionici plaćaju za doniranje sredstava od trećih procesora plaćanja. Na kraju, mnoge od ovih platformi imaju obilje neuspjelih projekata koji nisu nadahnjujući ni za one koji financiraju, ni za samu platformu. Mnogi od tih pratećih projekata na kraju jednostavno bace svoj novac u smeće, jer sami projekti uopće ne predstavljaju ništa.

ICO-i postaju sve izazovniji jer prostor nije reguliran i stvorene su mnoge prevare. Uz to, tržište je vrlo usitnjeno, a svaki ICO mora plasirati na tržište i objaviti vlastitu kampanju. Ljudi često ne znaju za ICO do posljednjeg trenutka, a kad znaju, potreban dugotrajan postupak provjere i nedostatak raspoložive kriptovalute pojedinca odvraćaju više potencijalnih investitora.

KickICO je osnovan s idejom da pomogne inovatorima, programerima igara, poduzetnicima, dizajnerima i kreatorima iz cijelog svijeta, bez obzira na socijalno-ekonomski status, da pokrenu crowdfunding projekt.

Tim KickCoin-a predvodi Anti Danilevsky, koji ima veliko iskustvo u crowdfunding projektima, kao i u radu s osnivačima, investitorima i potpornicima. Njegova je vizija razviti decentraliziranu platformu za crowdfunding sustavom projekata upravljanja zajednicom i sigurnosnih revizija. Alexander Petrov, suosnivač i trenutni financijski direktor, poduzetnik je i privatni investitor s širokom stručnošću u maloprodajnom prostoru. Bio je rani investitor u KickCoin. Andrew Perepelitsa, suosnivač i CTO, ima preko 12 godina iskustva u IT-u s naglaskom na razvoj sustava, integraciju poslovnih aplikacija i automatizaciju poslovnih procesa.

Tvrtka sa sjedištem u Rusiji ima niz značajnih partnera, uključujući Bancor Network, čiji je standard protokola pametnih novčića integriran u KickCoinov pametni ugovor. Postotak sredstava KickCoin rezerviran je u BNT-u. Također imaju partnerstvo s InnMindom, globalnom zajednicom koja povezuje investitore, stručnjake i čelnike u industriji sa startup tvrtkama iz svijeta u razvoju.

Kako KickICO djeluje

KickICO je platforma na kojoj sudionici mogu pokrenuti svoje ICO, crowdfunding ili crowdinvesting projekte. Uz to, sudionici mogu koristiti platformu za doprinos drugim projektnim ICO-ima, preICO kampanjama ili za potporu crowdfundingu. Tvrtke koje žele koristiti KickICO moraju prikupiti najmanje 50 000 USD.

Tvrtke koje odluče navesti svoj ICO na platformi KickICO dobivaju pristup članovima zajednice platforme, nudeći vrijedan uvid u tržište.

Ekosustav projekata koji prihvaćaju KickCoins poznat je pod nazivom KICKONOMY. Što više projekata bude uključeno u ekosustav, to će KickCoins postati popularniji.

KICK Povijest cijena tokena

KICK je imao ICO od 29. kolovoza do 16. rujna 2017. i lansirao je svoj token po cijeni od 0,12 dolara. Cijena tokena nastavila je padati i dosegnula je 0,03 USD do studenog.

Nakon provale sigurnosti 27. srpnja ove godine, mnogi hakerski tokeni su uništeni. KickICO je vratio sve tokene njihovim vlasnicima nakon provjere svake žalbe.

Kako sve više projekata sudjeluje u KICKONOMY, očekuje se porast vrijednosti tokena KickCoin. U ovom trenutku token teži prema rastu cijene.

Platforma KickICO

Platforma KickICO podržava tri različite vrste kampanja za prikupljanje sredstava:

  • ICO – sudionici koji žele pokrenuti ICO kampanju morat će platiti naknadu od 4% tokena kampanje. KickICO tada zamjenjuje tu naknadu za KickCoins kao nagradu za podršku platformi. Tvrtke koje se pokreću putem platforme KickICO, uz KickCoins, dodijeljuju oba tokena kampanje u ICO pokretanju. Ovaj sustav nagrađivanja ukinut će se nakon masovnog usvajanja KickCoina. Uz naknadu od 4% tokena projekta, KickICO također naplaćuje naknadu od 4% u ETH koja se izdvaja za održavanje i razvoj platforme.

  • Crowdinvesting – Slično ICO kampanjama, crowdinvesting nudi tokene s dijelom vlasništva nad tvrtkom, udjelom u dobiti ili nekom dodatnom vrijednošću za koju se kreator kampanje odluči. Blockchain platforma omogućuje napokon postojanje jedinstvene platforme za vođenje kampanja za investiranje u cijelom svijetu.
  • Crowdfunding – Umjesto tradicionalne platforme za crowdfunding koja nudi prazna obećanja u zamjenu za financiranje, KickICO platforma pruža podršku ideji s KickCoins. Uz to, naknade za oglašavanje za crowdfunding na platformi KickICO znatno su manje.

KickCoin žeton

KickCoin token generira se kad tvrtka pokrene ICO ili ga dobiju oni koji podržavaju druge ICO projekte.

Unutar platforme, KickCoin token ima brojne svrhe, uključujući moderiranje kampanja, plaćanje recenzija odabranih članova zajednice, plaćanje sadržaja (tj. Glasovnih predaja, videozapisa i reklamnih materijala), plaćanje usluga savjetnika u zajednici , i više. U samoj zajednici, KickCoin token može se koristiti za biranje savjetnika u zajednici, moderatora, glasanje za projekt, za kažnjavanje (npr. Moderatori mogu novčano kazniti sudionike zbog lošeg jezika ili ponašanja), virtualnih poklona i obične zabave (npr. Koristiti drugačiji font, okvir ili drugi ukras).

KickCoin tokeni distribuirani su na sljedeći način:

Kako kupiti KICK

Glavna razmjena za kupnju KICK-a je na KuCoin-u, koja trenutno ima najveći volumen valute. KICK se može trgovati na KuCoin za BTC i ETH. Trenutno je trenutna dnevna količina KICK-a kojom se trguje na KuCoin-u preko 9 milijuna USD.

KICK je također dostupan u sljedećim valutnim parovima:

Kako čuvati KICK

KICK se može pohraniti u bilo koji novčanik koji podržava ERC-20 tokene kao što su Coinomi, MetaMask i MyEtherWallet.

Za maksimalnu sigurnost, međutim, trebali biste svoj KICK pohraniti na hardverske novčanike poput Ledger Nano S.

Vrijednost KickCoin tokena

Četiri čimbenika pridonose KickCoin tokenu porast vrijednosti:

  • Pruža razne usluge i mogućnosti unutar platforme i za zajednicu i za partnerske tvrtke.

Kako sve više i više tvrtki i članova zajednice koristi platformu, potražnja će rasti, jer će sve više tvrtki željeti pokrenuti svoje kampanje koristeći KickICO. Neke kampanje mogu čak stvoriti svoje tokene u konstruktoru tokena KickICO. Kako bi podržali ove kampanje, na platformi će se implementirati više usluga na tržištu zajednice, što će također stvoriti veću potražnju za KickCoin.

  • Uspješne kampanje promovirat će prihvaćanje KickCoina. Za razliku od kampanja kojima ne preostaje ništa drugo nego da se integriraju u KICKONOMY za prikupljanje sredstava, tvrtke će vidjeti uspjeh drugog poslovanja i automatski integrirati KickCoin u svoj ekosustav. Nedavno je to učinila platforma RBK Games.
  • Tokeni se mogu pretvoriti u pametne tokene s protokolom Bancor. Ova „pametnizacija“ posebno je vrijedna za male tvrtke i one koje nikada neće biti na većim burzama, omogućujući im da kreiraju vlastite tokene i podrže ih likvidnim sredstvima.
  • Zaklada KICKONOMY funkcionira kao rezervat. Ovaj fond prima 4% tokena koji će stvoriti indeks za temeljni portfelj. Ovaj će indeks rasti na temelju tržišne kapitalizacije valute portfelja, a kao rezultat toga povećat će se vrijednost KickCoina, potpomognuta ovim indeksom.

Plan i postignuća KickICO-a

KickICO ima detaljan putokaz istaknut u njihovoj tehničkoj knjizi. Značajni ciljevi za 2018. godinu uključuju pokretanje sustava nagrađivanja, program lojalnosti mehanike gamifikacije, pokretanje crowdfunding blockchain fonda i razvoj mobilnih aplikacija za Android i iOS.

Za 2019. očekuje integraciju API-ja za platni sistem KickCoin u neovisne platforme ili aplikacije i integraciju platforme u razne pametne uređaje.

KickICO ima preko 50 000 registriranih korisnika i 35 000 aktivnih članova u svojim društvenim mrežama. Tokenom se trguje na 10 burzi kriptovaluta i dostigao je dnevnu vrijednost prometa od 10 dolara u ožujku 2018.

Njihov je trenutni cilj pridobiti dovoljno korisnika za testiranje i poboljšanje proizvoda.