Stratisove ključne informacije
Ime Stratis
Ticker Strat
Ukupna ponuda 99,035,433
Početna cijena 0,0073 dolara
Kategorija Enterprise Blockchain
URL web stranice Ići StratisPlatform.com
URL bijele knjige Ići Stratisova bijela knjiga

Kako se blockchain nalazi u tehnološkom svijetu, korporativni sektor počinje primjećivati. Pojavljuju se nova rješenja usmjerena na poduzeća koja će iskoristiti ovu rastuću potražnju i pružiti rješenja prilagođena poslovanju. Stratis nudi tvrtkama mogućnost stvaranja privatnih korporativnih blockchaina jednim klikom, s popularnim razvojnim jezicima i u fleksibilnom i sigurnom ekosustavu. Snažnim nizom poslovnih partnerstava, uključujući nedavnu certifikaciju tvrtke kao službenog Microsoftovog partnera i robustan model blockchain-as-a-service, Stratis uređuje nišu u svijetu poslovne tehnologije.

Web stranica Stratis

Ideja iza Stratisa

Stratis je blockchain-as-a-service platforma za tvrtke za brzu izgradnju i implementaciju privatnih lanaca i alata temeljenih na blockchain-u. Tvrtka želi stvoriti sigurniji i pojednostavljeni ekosustav za razvoj na razini poduzeća u blockchainu i ima alate za njegovo ostvarivanje. Stratisov blockchain također je izgrađen kako bi pružio pristupačnije razvojno okruženje za tvrtke zahvaljujući svom zagrljaju C # and.Net.

Tvrtka pruža usluge hostinga i obrazovne resurse kako bi tvrtke brzo naučile razvijati i implementirati vlastite lance. Štoviše, Stratisov blockchain omogućuje tvrtkama kombiniranje raznih značajki gotovih paketa, pa čak i Ethereum alata u vlastite bočne lance. U novije je vrijeme tvrtka dodala platformu za tvrtke za pokretanje ICO-a temeljenih na bloku Stratis. Stratis želi pomoći tvrtkama da se nesmetano implementiraju savjetujući se s njima o najboljim značajkama i alatima za primjenu i kako postići određene prekretnice.

Stratis grupa

Stratis je osnovao Chris Trew, desetogodišnji veteran poslovnog IT sektora s bogatim financijskim i logističkim iskustvom. Tim također uključuje stručnjake za razvoj mreže Net, kao i upućene pojedince u drugim relevantnim poslovnim arenama. To uključuje stručnjake za razvoj koji su doprinijeli ključnim aspektima tehnologije Bitcoin Core, kao što su SegWit i OP_CSV.

Stratis partnerstva

Kako bi dodao vrijednost svoje postojeće platforme i pružio sveukupne bolje usluge, Stratis je sastavio raznolik portfelj partnerstava. U listopadu 2016. godine Stratis je integriran u Microsoft Azure, omogućavajući pružanje novih Stratisovih čvorova za postavljanje privatnih lanaca. Tvrtka je nastavila svoj zamah partnerstvom u ožujku 2017. s Escalate Group. Cilj partnerstva bio je osigurati poslovno vodstvo i poboljšati Stratisov poslovni plan.

U kolovozu 2017. godine Stratis je objavio da je udružio se s tvrtkom za distribuciju morskih plodova Earth Twine kako bi izgradio tvrtku s podacima o podrijetlu i mrežom za praćenje morskih proizvoda širom svijeta. U siječnju 2018. tvrtka je najavila partnerstvo s C # Cornerom kako bi stvorila veću korisničku bazu programera C # koji rade na blockchain projektima i točnije na Stratisu. U istom mjesecu, Stratis i Gluon objavili su detalje o svom novom partnerstvu u kojem će Gluon lansirati ICO na lancu Stratis.

U rujnu je Stratis otkrio novo partnerstvo s najbrže rastućom web ljekarnom u Velikoj Britaniji – UK Meds. Farmaceutski div implementirat će Stratis kako bi poboljšao sigurnost korisnika i pacijenata u njihovom mrežnom ekosustavu.

U listopadu je tvrtka objavila da je službeno certificirana kao Microsoftov partner, što znači da njezini programeri sada imaju pristup ogromnim Microsoftovim bibliotekama resursa, a Stratis želi proširiti svoju C # blockchain ponudu za poslovne korisnike.

 Microsoft Azure  C # kutak  Gluon
 Liječnici iz Velike Britanije    

Stratisova povijest cijena

Stratis je bila jedna od prvih tvrtki koja je lansirala uspješan ICO, pustivši svoje tokene na prodaju između 21. lipnja 2016. i 26. srpnja 2016. STRAT token imao je početnu cijenu od 0,0073 dolara, zadržavajući se u sličnom rasponu do druge polovice 2017. To se poklopilo sa značajnim procvatom kripto cijena općenito, razdobljem u kojem je BTC dosegao novu vrijednost od 20 000 USD. Povećanje se također poklopilo sa nizom prekretnica koje je tvrtka postigla, uključujući izdanje Stratis Full Node-a, kao i Alpha Testnet novčanika Breeze.

Povijest cijena Stratis tokena

STRAT Tokens su značajno skočili na kraju 2017. godine, dosegnuvši najvišu cijenu od 21,21 USD prije nego što su se polako vratili prema dolje. Nedavno je STRAT raspon ograničen između 1,00 i 2,00 USD, a cijene u trenutku pisanja ovog članka iznosile su 1,60 USD.

Stratis tehnologija

Stratisov dizajn temelji se na modelu Bitcoin Core, iako pruža značajne nadogradnje i odstupanja od izvorne kriptovalute. Što je najvažnije, Stratis je izgrađen sa C # i.Netom, uz NBitcoin blockchain kako bi pružio pristupačnije okruženje za poslovne aplikacije koje su već razvijene na tim jezicima.

Stratis Bitcoin Full Node – Stratis je izgradio vlastiti alat s punim čvorovima koji se temelji na bitcoinu kako bi omogućio sigurniji razvoj i bržu implementaciju. Puni čvor je središnja naredba koja komunicira sa sučeljem, infrastrukturom i politikom čvorova radi pružanja pristupa API-ima i mnogim drugim. Puni čvor u potpunosti je izgrađen na C # i koristi okvir NBitcoin kako bi iskoristio prednost svoje prenosivosti, kao i Microsoftova biblioteka.NET.

Privatni lanci – Jedna od ključnih značajki platforme je sposobnost tvrtki da stvore privatne bočne lance koji mogu uzeti najbolje značajke središnjeg lanca, a pritom i dalje mogu sami dizajnirati. Tvrtke mogu stvoriti vlastite parametre (u razumnim granicama) na svojim privatnim lancima, uključujući manipuliranje veličinom bloka, kontrolirane transakcije i čak veću pohranu za metapodatke. Svaki je lanac izgrađen od središnjeg Stratisovog lanca, ali zadržava potpunu neovisnost.

Stratisov lanac

Blockchains jednim klikom – da bi ubrzao proces migracije blockchaina, Stratis olakšava tvrtkama da rasporede svoje blockchains jednim klikom. Tvrtke jednostavno moraju postaviti parametre koje žele, kao i značajke iz glavnog lanca koji žele uvesti. Budući da je svaki novi bočni lanac izgrađen na vrhu Stratis lanca, troškovi resursa i vremena za izgradnju novih blockchaina značajno su smanjeni.

Proof of Stake – Za razliku od Bitcoina, Stratis koristi Proof of Stake kako bi postigao konsenzus. To značajno smanjuje troškove provjere transakcija, kao i vrijeme potrebno za dodavanje blokova. Štoviše, stvara stvarni poticaj za vlasnike da vide kako mreža napreduje i smanjuje mogućnost napada od 51% i drugih sigurnosnih problema. STRAT-ova stopa inflacije također se drži relativno niskom između 0,5% i 1,0% kako bi se osiguralo da ekosustav ostane zdrav.

Kako kupiti STRAT

Zahvaljujući statusu veterana, Stratis je dostupan na raznim burzama. Najčešće se trguje na Bithumbu, s 33,71% svih STRAT tokena. Binance je još jedna popularna razmjena za STRAT, s 24,79% volumena. STRAT ima 24-satni obujam od 1.279.374 USD. Tvrtka također navodi Bithumb, Poloniex i Bittrex kao svoje servisne partnere, a dostupna je na raznim drugim burzama, uključujući (ali ne ograničavajući se na) HitBTC, Upbit, LiteBIt i Livecoin.

Kupite Strat s Binanceom

STRAT možete trgovati na ovim burzama:

Kako čuvati STRAT

Postoji nekoliko načina za pohranu STRAT tokena, iako tvrtka preporučuje vlastite novčanike, jer nude veću sigurnost, kao i mogućnost sudjelovanja u ulozima. Tvrtka nudi dva odvojena osnovna novčanika – novčanik za klađenje i novčanik Electrum zasnovan na laganom Ethereum dizajnu za prijenosnost. Tvrtka je nedavno izdala Breeze Wallet, koji uključuje Stratisov protokol o privatnosti Breeze. Ova značajka omogućuje tvrtkama da šifriraju i zamagljuju poslovne transakcije iz sigurnosnih razloga.

Stratisov žeton

Pored toga, korisnici mogu koristiti hardverske novčanike Ledger Nano S za pohranu STRAT-a. Ponekad je preporučljivo pohranjivanje kovanica i ključeva izvan mreže radi veće sigurnosti od mrežnih novčanika.

Stratisov putokaz i budući planovi

Nakon izlaska matične mreže tvrtke Breeze Wallet i ostalih ispunjenih prekretnica u prva tri kvartala godine, Stratis je objavio novi putokaz za četvrto tromjesečje 2018. Najvažnije je potpuno produkcijsko izdanje Stratis Full Node, koje će označite ključnu točku u pokretanju cjelovite mreže C #. Uz to, tvrtka radi na objavljivanju svojih pametnih ugovora C #, kao i na drugom izdanju svoje ICO platforme.

Stratis također radi na zamjeni svog osnovnog novčanika za stav sa Stratis Core, koji će implementirati instancu Stratis punog čvora koja je najspremnija za proizvodnju. Tvrtka je u potpunosti angažirana na puštanju njihovog glavnog računala i kreće punim korakom u razvoju svojih različitih usluga.

Stratisov putokaz