Ime Huobi žeton
Ticker HT
Vrsta žetona ERC-20
Ukupna ponuda 500 000 000
Kategorija Zamijenite žeton
ICO cijena 1,52 USD
Naknada za trgovanje 0,1%
Dostupan popust 1% na 1000 KCS
Naknada za polog Besplatno
Naknada za povlačenje Razlikuje se po žetonu
URL web stranice https://www.huobi.pro/

Kovanica Huobi je ERC20 žeton za kriptovalutu Huobi Pro, jednu od najvećih burzi bitcoina u Kini. Token Huobi razvijen je kako bi korisnicima ponudio niske naknade za transakcije i omogućio uvrštavanje novih tokena na njihovu razmjenu s bodovnim sustavom, istovremeno zadržavajući stabilnost. Token Huobi želi postati glavno bogatstvo razmjene za korisnike širom svijeta.

Web stranica Huobi Pro

Zašto je HT Token jedinstven

Burza Huobi Pro razvila je vlastiti HT novčić za brojne svrhe. Prvo, želio je ponuditi niže stope transakcija na tržištu. Za razliku od Binancea, koji nudi niže naknade za sve korisnike, Huobi Pro nudi niže naknade samo onima koji se pretplate na platformu. Iako naknade za transakcije od 0,2% nisu tako niske kao Binanceove 0,1%, česti korisnici Huobija mogu imati VIP pretplatu koja odgovara Binanceovim niskim naknadama za transakcije. To je značajno ako se uzme u obzir da su niske naknade Binancea ograničene na petogodišnje razdoblje.

Drugo, želio je ponuditi način da timovi glasaju za uvrštavanje na Huobijevu autonomnu burzu digitalnih sredstava (HADAX). HADAX je razmjena koju je Huobi stvorio kao način na koji korisnici mogu ulagati u druge potencijalne tokene na svijetu bez navođenja na popisu s procjenom njihove vrijednosti ulaganja. Umjesto toga, korisnici glasaju za tokene koji će biti navedeni na burzi. HADAX provodi minimalnu reviziju ovih tokena, ocjenjujući ih samo na temelju autentičnosti i legitimnosti (a ne vrijednosti). Timovi koji žele biti navedeni na HADAX-u moraju uplatiti depozit u HT tokenima. Ovaj depozit trebao bi vratiti korisnike ako su ih uklonili iz bilo kojeg razloga, legitimno (npr. Vilica) ili ne (npr. Prevara pri izlasku, hakiranje).

Huobi HADAX

Napokon, Huobi je želio stvoriti žeton sa što više stabilnosti. Kao takav, održava politiku otkupa u kojem koristi 20% svoje dobiti za kupnju otvorenih tokena na tržištu tijekom određenog razdoblja. To je namijenjeno sprečavanju simbolične inflacije u budućnosti.

Kako funkcionira razmjena Huobi Pro

Huobi Pro, nekada najveća burza kriptovaluta u Kini prije vladine zabrane razmjene kriptovaluta, preselio se iz Kine u Japan početkom ove godine. Sjedište joj je sada u Singapuru. Sada proširuje svoje urede na Južnu Koreju, Japan i Sjedinjene Države.

Burza Huobi Pro ima brojne prednosti, uključujući: niske naknade za transakcije i veliku privlačnost velikih investitora i mreža širom Azije, Europe i Sjeverne Amerike. Kao rezultat toga, razmjena je dostupna za upotrebu na više jezika (uključujući engleski, francuski, njemački, turski, japanski, korejski, kineski, vijetnamski i više), a tvrtka nudi višejezičnu podršku 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

Kao što je spomenuto, naknade za trgovanje na burzi Huobi iznose 2%, a dostupni su VIP popusti koji daju popuste u rasponu od 10% do 15%.

Burza Huobi Pro ima niz partnerstava, uključujući:

  SBI Holdings – Burza je sklopila strateško partnerstvo sa SBI Holdings, jednom od najvećih japanskih financijskih institucija. SBI sada drži 30% kapitala Huobi Technology Japan Co, Ltd i 10% njihovog korejskog entiteta. Ovo će partnerstvo spriječiti buduće sukobe između platforme i japanskih banaka, kao i ulazak na južnokorejsko tržište kriptovaluta. Proračunato je da ta tržišta čine 40% globalnih trgovina bitcoinima i 10% globalnih trgovina Ethereumom.

NewMargin Capital i Kiwoom Securities – NewMargin Capital, pekinška tvrtka sa sjedištem u Pekingu, i Kiwoom Securities, južnokorejska internetska brokerska tvrtka, udružili su se s Huobijem kako bi pokrenuli investicijski fond za potporu blockchain poduzećima u Kini i na jugu.

  Korejsko sveučilište – Sveučilište je udružilo tvrtku Huobi kako bi potaknulo suradnju u razvoju blockchaina, uključujući tehnološka istraživanja i tehničko obrazovanje.

  DigitalX100 – Huobi je ušao u strateško partnerstvo s DigitalX100, FinTech4Good blockchain inkubatorom u Washingtonu, koji će surađivati ​​s Huobi Labsom kako bi pomogao blockchain start-upovima da poboljšaju svoju strategiju i ostvare veći utjecaj na svijet.

Povijest cijena HT-a

Lansiranje Huobi tokena započelo je 23. siječnja s ukupnom opskrbom od 500 milijuna tokena. Samo su aktivni sudionici platforme mogli primiti tokene. Cijena lansiranja tokena iznosila je 1,52 dolara.

Tokeni su dosegnuli najviših 5,38 dolara u svibnju i 6,10 dolara u lipnju ove godine.

Povijest cijena Huobi tokena

Tvrtka je najavila politiku otkupa u kojoj otkupljuje HT na temelju njegove tržišne cijene svako tromjesečje koristeći 20% neto dobiti u istom razdoblju. Tvrtka je prvi otkup najavila 16. travnja i izvijestila da je zaključala ukupno 70,4 milijuna HT-a.

Ta sredstva bit će pohranjena na Ethereum adresi, Fondu za zaštitu investitora Huobi. Ta će sredstva biti dostupna javnosti.

Kako kupiti HT

Trenutno Huobi token možete kupiti putem burze Huobi Pro.

Token je dostupan za kupnju na Huobi sa sljedećim parovima novčića:

Razmjena Huobi Pro

HT je također dostupan putem razmjene Huobi s IOST-om, DASH-om, LTC-om i XRP-om.

Naknade za transakcije na Huobi Pro iznose 0,2%, ali mogu se smanjiti za 50% za korisnike koji se žele pretplatiti na platformu i kupiti VIP članstvo.

Kako pohraniti HT

Svoj HT možete pohraniti na burzi Huobi Pro. Iz sigurnosnih razloga, međutim, najbolje je da svoje kriptovalute ne pohranjujete na bilo kojoj internetskoj razmjeni.

Svoj HT možete pohraniti na novčanik Huobi, koji je dostupan na GooglePlayu. Također ga možete pohraniti u bilo koji novčanik koji podržava ERC-20 tokene kao što su Coinomi, MetaMask i MyEtherWallet. Najsigurnija je alternativa hardverski novčanik kao što su Ledger Nano S i Trezor.

Kako se vrijednost HT-a može stalno povećavati

HT ima nekoliko metoda za održavanje vrednovanja njihove valute. Prvo, nudi smanjenje naknada za trgovanje, dajući poticaj sve većem broju ljudi da koriste svoj token, što zauzvrat povećava potražnju za HT-om. Vlasnici VIP pretplate, na primjer, mogu uštedjeti do 50% naknade za transakcije. Ovaj će se poticaj nastaviti unedogled, za razliku od plana smanjenja naknade BNB-a koji istječe nakon 5 godina. Drugo, ima politiku otkupa koja uključuje korištenje 20% svog prihoda za otkup bilo kojeg Huobi tokena na otvorenom tržištu. Zatim se ti tokeni dodjeljuju Fondu za zaštitu investitora Huobi. Ovaj se fond koristi za zaštitu koristi ulagača i za nadoknađivanje rizika na platformi, poput neočekivanog hakiranja ili kolapsa određene valute (poput Tethera, koji Huobi podržava). To pomaže osigurati veću stabilnost tržišta kao i interese investitora.

Napokon, Huobi tokeni dostupni su samo kupnjom Point Cards, Huobijeve pretplaćene kartice za naknade za trgovanje na burzi Huobi Pro. Te će se točke koristiti za sve vrste kupnji, ali najosnovnija uporaba bit će za popuste na naknade za trgovanje. Od ukupno 500 milijuna dostupnih žetona, 300 milijuna će se koristiti kao poklon za kupnju Point Cards.

Sve su ove pogodnosti osmišljene kako bi privukle velike investitore koji trguju velikim količinama kripto valuta. Ti će ulagači povremeno obavljati ogromne transakcije i ograničiti količinu bodova u sustavu, što će također smanjiti broj Huobi tokena, održavajući token dugoročno vrijednim

Buduće težnje Huobi Pro Exchangea i HT-a

Huobi Pro nedavno je najavio pokretanje fonda kojim se trguje na kriptološkom tržištu

(ETF) pod nazivom Huobi 10 i novi javni blockchain, Huobi Chain Project. Također je nedavno najavio novo tržište digitalne trgovine valutama u Sjedinjenim Državama putem HBUS-a. HBUS je objavio da je ekskluzivni američki strateški partner tvrtke Huobi.

Krajnji cilj Huobi tokena je postati bogatstvo za korisnike na Huobi burzama, bez obzira nalaze li se u Japanu, Južnoj Koreji, SAD-u ili na bilo kojem drugom mjestu na kojem se burza odlučuje proširiti.