Ime Hcash
Ticker HSR
Ukupna ponuda 84.000.000
Kategorija Valuta
Početna cijena 20 dolara
URL web stranice https://h.cash/
URL bijele knjige https://h.cash/themes/en/images/Hcash+Whitepaper+V0.8.5.pdf

Hcash je decentralizirani i distribuirani sustav glavne knjige čiji je cilj premostiti jaz između sustava temeljenih na blockchainu, omogućujući slobodnu razmjenu informacija i vrijednosti između različitih blockchain-a. Baš kao što Bitcoin funkcionira kao vrijednost razmjene za robu i usluge na blockchain sustavu, Hcash ima za cilj to učiniti na svim blockchain sustavima i sustavima bez blokova.

Ažuriranje: Hcash je nedavno najavio lansiranje njihovog glavnog lanca i trenutne prateće razmjene.

Ideja iza Hcash-a

Kako broj blockchaina nastavlja rasti, tako raste i izazov interoperabilnosti između blockchaina. Na primjer, ne može se izvršavati transakcije izravno između Bitcoin blockchaina i Ethereum blockchaina, već putem usluge razmjene. Da dodatno zakompliciraju stvari, valute poput IOTA-e i Byteballa koriste usmjerenu acikličku grafovu (DAG) kriptografiju umjesto blockchaina, stvarajući više transakcija koje se međusobno provjeravaju.

Hcash se prilagođava ovom izazovu radeći kao bočni lanac za blockchain i DAG valute. To čini razvojem dvije mreže: jedne koja se temelji na blockchainu i druge koja koristi DAG. Te će mreže imati interoperabilne adrese tako da putem novčanika Hcash možete izvršavati transakcije izravno s bilo kojom kriptovalutom.

Na čelu Hcash-a je Adam Geri, koji je trenutačni izvršni direktor, osim što je potpredsjednik Colinstart Capital-a, investicijske tvrtke koja se fokusira na digitalnu valutu i blockchain infrastrukturu. Andrew Wasylewicz, glavni izvršni direktor, ima bogato iskustvo u financijama, radeći kao savjetnik za potraživanja u AMP-u, vodećoj tvrtki za upravljanje bogatstvom u Australiji i Novom Zelandu. Tehnički direktor je Khal Achkar.

Tim Hcash-a ima sjedište u Kini i Australiji. To je bio prvi javni blockchain osnovan u Australiji.

Hcash partnerstva

Hcash ima niz partnerskih odnosa sa sveučilištima, uključujući Politehničko sveučilište Hong Kong i australijsko sveučilište Monash. Njegovi investitori uključuju CollinStar, Fintech Blockchain Group i BitAngel.com.

U listopadu prošle godine HCash je najavio strateško partnerstvo s Unifiveom, vodećom tvrtkom za konzultantske usluge za vertikalne medije koja nudi inovativno rješenje za tržište za poduzeća Global 2000. „Naše strateško partnerstvo s Unifiveom omogućuje tehničkom timu Hcash da stvori perspektivniji, transparentni i decentralizirani blockchain sustav koji će digitalnim tvrtkama dati društvenu vrijednost i povjerenje u širi spektar slučajeva, istinski pokazujući društveni utjecaj naše misije, ”Rekao je tehnički direktor Khal Achkar u objavljena izjava javnosti.

Tvrtka također najavio strateško partnerstvo s UnitedBitcoin (UB), Bitcoin vilicom. Kao dio sporazuma, vlasnici Hcash-a dobili su nagrade za Air airps, dok je HyperPay zauzvrat pružio puni sustav plaćanja i podrške UB mreži. Cilj je pružiti HYP-u i njegovim kupcima fleksibilnije mogućnosti plaćanja za kupnje na njegovoj mreži putem Alipay, Wechat, Unionpay, Visa i Mastercard.

U Dodatku, niz blockchain tvrtki, uključujući Hyperpay, Hyperlending, Halalchain i ENT cash pokrenuli su projekt na Hcash-ovoj mreži.

Povijest cijena Hcash tokena

Hcash je svoj ICO pokrenuo u kolovozu 2017. Početna cijena trgovanja HSR-om bila je oko 20,00 USD po žetonu. Cijena tokena porasla je na 43,17 dolara 27. kolovoza prošle godine, prije nego što je pala, a u siječnju je ponovno porasla na 37,22 dolara. Hcash je nedavno najavio različite razmjene podržavajući zamjenu tokena, uključujući Binance, OKEx, Huobi i ZB.com, između ostalih.

Tehnologija Hcash

Tehnologija Hcash ima niz jedinstvenih značajki.

Hibridna je

Uvođenjem Instant-Open-Governance, Hcash je kombinirao trenutne sustave upravljanja Proof of Work (PoW) i Proof of Stake (PoS). Drugim riječima, u sustavu upravljanja Hcash-a, glasačka moć temelji se na kombinaciji korisničkog udjela i rada. To omogućava vlasnicima novčića da sudjeluju u ažuriranjima i nadogradnjama protokola, ali uz uglađenije izvršenje. Odluke se bilježe u blockchainu i provode se, uklanjajući izazov konsenzusa između rudara, rudarskih bazena, burzi i pružatelja usluga novčanika kako bi se postigao konsenzus. Prednost ovog sustava je što maksimizira i angažman korisnika i računalnu snagu na mreži.

Ima hijerarhijsko, DAO upravljanje

Hcash koristi svoj hibridni PoS i PoW sustav za stvaranje decentraliziranog autonomnog sustava (DAO) koji njime upravlja. Budući da se DAO financira s 5% ukupnih Hcash tokena, uvijek ima životnu snagu za zajednicu Hcash. Zbog prošlih incidenata s DAO sigurnošću, kod za Hcash DAO bit će strogo revidiran i uključivat će i revizije trećih strana.

Kvantno je otporan

Quantaum računarstvo donijelo je novu prijetnju kriptografiji koja je trenutno temelj većine internetskih sigurnosnih sustava. Hcash je osigurao da njegova tehnologija ostane kvantno otporna, za razliku od mnogih drugih blockchain projekata koji i dalje prijete kvantnim napadima. Kao postkvantna kriptografija koja se temelji na teškim problemima u određenim matematičkim poljima, Hcash će nastojati pružiti najvišu razinu sigurnosti podataka.

Ima mehanizme za zaštitu privatnosti

Hcash će imati dvije različite vrste novčanika: bijele adrese koje su dostupne javnosti i crne adrese koje su privatne. Hcash koristi dokaze o nuli znanja kako bi značajke privatnosti mogle sakriti kako korisnici premještaju svoja sredstva.

Uz to, Ring Confidential Transaction (RingCT) funkcionira kao sloj koji čuva privatnost, a jedna je osoba nasumično odabrana kako bi potvrdila transakciju potpisom. Svih 21 milijun kovanica generiranih od strane PoS-a koji idu na ove mračne adrese i nazivaju se HiddenCoins. Preostali novac koristit će se za bijele adrese. Korisnici mogu pretvoriti bijele adrese u crne adrese ili obrnuto koristeći vlastiti novčanik, sve dok ukupan broj Hcash-a ostane isti.

Ima paralelni, bifokalni, dvolančani ekosustav

Dva lanca, glavni lanac HyperCash i novi lanac HyperExchange, izvedeni iz glavnog lanca, moći će međusobno slobodno dijeliti različite tehničke prednosti i resurse. Uloga HyperCash-a bit će pružanje vrijednosnih tokena, dok će HyperExchange biti odgovoran za pružanje aplikacija, rješavanje inter-blockchain komunikacije i isporuku ekoloških prednosti cijelom sustavu.

Hcash žeton

Hcash je nedavno najavio da će započeti zamjenu glavnog tokena HShare (HSR) (HShare je bila prethodna verzija tokena tijekom pokretanja). Nakon zamjene glavne mreže, HSR tokeni bit će nevaljani.

Ekosustav Hcash ima sustav dvostrukih tokena. HC je token vrijednosti koji održava stabilnost Hcash mreže, dok je HX funkcionalni token na lancu HyperExchange. Tečaj HC prema HX bit će HC: HX = 1: 100.

HC se trenutno razmjenjuje s HSR na osnovi 1: 1.

Bit će najviše 84 milijuna Hcash tokena, koji se distribuiraju na sljedeći način:

Kako kupiti Hcash

Glavna razmjena za kupnju Hcash-a na Bithumbu, koja trenutno ima najveći volumen valute. Hcash se može trgovati na Bithumbu za KWR. Trenutno je trenutni dnevni promet Hcash-a kojim se trguje na Bithumbu iznad 43 milijuna USD.

Hcash je također dostupan na sljedećim burzama:

Kako pohraniti Hcash

Hcash se može pohraniti na novčanik Hcash koji možete preuzeti u verziji za stolna računala na Macu ili Windowsu ili kao mobilna aplikacija (za ioS ili Android) s web stranice Hcash.

Uz to možete preuzeti HyperPay digitalni novčanik, novčanik s više digitalnih sredstava koji podržava preko 70 glavnih tokena. The izvanlančani mobilni novčanik nudi i višejezičnu podršku na engleskom i kineskom jeziku. Ideja je da će HyperPay novčanik u budućnosti integrirati postojeće sustave internetskog plaćanja kao što su Alipay, Wechat, UnionPay, Visa i Mastercard, uz API za e-trgovinu, kreditne i devizne zajmove.

Za maksimalnu sigurnost, međutim, trebali biste pohraniti svoj Hcash na hardverske novčanike poput Ledger Nano S.

Plan i budući planovi

Hcash ima opsežnu mapu puta opisanu na njihovim web stranicama i Žuti papir.

Za 2018. planira dovršiti poboljšanja glavnog sustava Hcash-a i započeti zamjenu tokena HSR / HC do rujna. Do kraja četvrtog tromjesečja planira dovršiti svoj sloj i tehnologije oštrenja zajedno s postizanjem visokog razvoja bočnog lanca TPS DAG.