Pregled valova (WAVES) – ekosustav tokeniziranih ideja

Ključne informacije o valovima
Ime Valovi
Ticker VALOVI
Ukupna ponuda 100.000.000
Početna cijena 0,19 USD
Kategorija Blockchain ekosustav
URL web stranice Ići WavesPlatform.com
Resursi Čitati Dokumentacija platforme Waves

Tvrtke ili pojedinci koji žele pokrenuti vlastiti token, integrirati ga s fiat plaćanjima i uklopiti u postojeće tržište kriptovaluta idealni su korisnici Wavesa. Platforma Waves čini stvaranje tokena toliko jednostavnim da je moguće za manje od minute, a prilagođeni tokeni izgrađeni na Wavesima mogu se razmijeniti s drugima malim i velikim – Bitcoin, Ethereum, pa čak i Stablecoins poput wUSD i wEUR. Wavesov vlastiti token, WAVES, ubrzava ove B2C, B2B i P2P transakcije i povećava njihovu troškovnu učinkovitost te pruža priliku investitorima. Sa sve većim popisom usluga koje koriste Waves, to je vodeća platforma za tokene na koju trebate pripaziti.

Ideja i tim iza valova

Waves je jedan od nekoliko projekata koje je osnovao Sasha Ivanov, ambiciozni ruski tehnološki guru i teorijski fizičar s prethodno plodnim razmjenskim poduzećem Coinomat. Ova ideja temeljila se na novom konceptu nazvanom CoinoUSD, koji je bio prvi fiat-podržani token na blockchainu. Platforma Waves koristi koncept kripto stabilnih kovanica podržanih fiatom, što ostaje jedan od najboljih načina za brzo ubrizgavanje kapitala u tržište kriptovaluta. Nakon jedne od najuspješnijih zabilježenih crowdfunding kampanja, koja je u to vrijeme prikupila preko 30 000 BTC, Waves je lansiran 2016. godine.

Waves je dizajniran za višenamjensku upotrebu, ali mogućnost kovanja fiat stabilnih kovanica podržanih gotovinom je moguća jer je tvrtka regulirani fiat gateway. Također omogućuje stvaranje novih blockchain tokena i integraciju postojećih tokena. U skladu s tim, Waves je mnogo stvari: razmjena, platforma za crowdfunding, platforma za plaćanje i pohranu i razvojno okruženje za nove blockchain ideje koje žele sudjelovati u rastućem ekosustavu.

WAVES Povijest cijena

WAVES token jedan je od najboljih načina transakcija na platformi Waves i način na koji se naplaćuju naknade za bilo koju blockchain transakciju. Primjerice, osnovna transakcija košta samo.001 WAVES, tako da je plaćanje između korisnika brzo i izvanredno jeftino. Oni koji žele pokrenuti WAVES čvor moraju uložiti 1,000WAVES, ali su nagrađeni za rudarstvo, dok korisnici koji žele ispisati vlastiti token moraju kupiti WAVES prije nego što to učine. Rastući Wavesov ekosustav i ekonomska potražnja za WAVES-om pokreću cijenu, ali token je ipak pratio tržište u cjelini (uz neke iznimke).

WAVES je pokrenut po početnoj cijeni od 0,19 američkih dolara tijekom ICO-a 12. travnja 2016. Jedan od najuspješnijih ICO-a svih vremena u tom trenutku, WAVES je zabilježio skok vrijednosti na 1,65 američkih dolara (uspon od 800%) prije nego što je nazadovao na tako nisku kao 0,12 dolara (pad od 37%) za ostatak godine. Ponovno se popeo s ostatkom tržišta sredinom 2017. i popeo se na čak 17,75 dolara 19. prosinca 2017. WAVES se u to vrijeme vratio ispod razine 1,00 dolara, i nakratko je dodirnuo 0,98 dolara prije nego što je odskočio kroz 4,00 dolara na vijest o krugu financiranja od 120 milijuna dolara.

Tehnologija valova

Novčanik Waves: Ogromna mreža sukladnih operatora omogućuje Wavesima da prihvaćaju, pohranjuju i koriste fiat novac za povrat kripto valuta vezanih uz fiat vrijednosti. Uz wUSD, wEUR, pa čak i wBTC brže je i jednostavnije obavljati transakcije između valuta i unositi novac u blockchain i iz njega. Slijedom toga, financiranje novog tokena (i stoga posao ili ideja koja ga podupire) je brže, a transakcije su jeftinije i lakše. Waves nudi mobilni novčanik na iOS-u i Androidu, desktop klijent s “punim čvorom” i jednostavni klijent.

Valovi DEX: Nakon što korisnik dobije wUSD, drugu kriptovalutu ili čak iskova svoje vlastite tokene, može se koristiti decentraliziranom razmjenom kojom upravlja Waves. Platforma ima trenutno podudaranje narudžbi i može podmiriti transakciju bez povezivanja različitih blockchaina zajedno, zahvaljujući Wavesovom sofisticiranom Waves-NG protokolu, a transakcije koštaju samo.001WAVES. Štoviše, korisnici kontroliraju vlastite ključeve privatnog novčanika i uživat će u neograničenim kripto depozitima i isplate.

Leasing i rudarstvo: Waves koristi dokaz o udjelu i model leasinga kako bi potaknuo korisnike i rudare da pomažu jedni drugima i zajednički ubrzavaju platformu. Korisnici koji drže WAVES mogu ih posuditi rudarima koji nemaju 1,000 WAVES-a potrebnih za ulog, po zadanoj kamatnoj stopi. Korisnici kojima su WAVES-i potrebni za ulog mogu napajati mrežu i na kraju zaraditi dovoljno WAVES-a da vrate svojeg zajmodavca i ulog vlastitom snagom.

Kako kupiti WAVES

WAVES je dovoljno popularan žeton da je uvršten na druge burze kao što su Binance i Bithumb, od kojih prva uživa najveći promet od 24 sata od bilo koje druge, s 87 milijuna dolara. Čak je i vlastita burza Wavesa, Waves Decentralizirana burza, tek šesta po najvećem prometu od 24 sata – samo 5,4 milijuna dolara. Bez obzira na to, Waves je i dalje najlakše mjesto za kupnju WAVES-a s fiatom.

Samo idite na web stranicu Waves i kliknite na New Account. Nakon stvaranja korisničkog imena i lozinke, zapišite svoje osobno sjeme na neko sigurno mjesto. To ćete upotrijebiti za oporavak računa i privatnog ključa ako je potrebno. Gumb za polog vidljiv je nakon potvrde, a vi morate odabrati koliko kripto valute želite kupiti, a zatim platiti putem sigurnog prolaza (koji prihvaća veliku raznolikost načina plaćanja, uključujući kreditne i debitne kartice). Nakon što izvršite uplatu, tokeni se pripisuju vašem Waves novčaniku.

WAVES možete kupiti i na burzi poput Binancea putem sustava blockchain novčanika. Ako već imate kriptovalutu, ali na burzi koja nema WAVES-a, prenesite je u Binance novčanik, zamijenivši je s valutom WAVES-a platforme (poput BTC-a), a zatim pronađite odgovarajući par (WAVES / BTC) i Kupiti. Tada WAVES možete prenijeti iz novčanika za zamjenu u svoj Waves novčanik.

WAVES je također naveden na sljedećim burzama:

Kako iskopati valove

WAVES se može iskopati ulaganjem 1,000WAVES tokena. To je potreban iznos za financiranje punog čvora koji se povezuje s financiranim Waves novčanicima i koristi WAVES koji se polažu u novčanik za ubrzanje mrežnih transakcija. Korisnici s vremenom zarađuju VALOVE za igranje ove uloge. Nakon što preuzmete Waves novčanik i položite najmanje 1.000 WAVES-a, možete započeti rudarenje jednim klikom.

Kako pohraniti TALASE

Novčanik Waves također je primarni način pohrane za vlasnike WAVES-a, jer je to siguran i, što je najvažnije, decentralizirani softver koji zahtijeva od korisnika da čuvaju vlastite privatne ključeve. Pokušajte izbjegavati ostavljanje WAVES-a na novčanicima za razmjenu kojima ne kontrolirate privatni ključ, poput Bittrexa ili Binancea. Čak je i jednostavni klijent Waves za mobilne uređaje sigurniji od ovih opcija.

Plan i budući planovi za valove

Nakon nedavnih uspješnih partnerstava između tvrtke VC Tokenomica i zelenog proizvodnog poduzeća ZrCoin, integracija tih poduzeća bit će nešto čemu ćemo se radovati. Na primjer, Tokenomica će na platformu donijeti u potpunosti usklađeno kripto trgovanje, potencijalno otvorivši valove institucionalnoj gužvi ulaganja.

Jedna od najvećih nadolazećih prekretnica za Waves je lansiranje Turingovih cjelovitih pametnih ugovora na svojoj platformi. To bi znatno povećalo raznolikost poduzeća i aplikacija na mreži. Waves je postigao brzinu od stotina transakcija u sekundi, pa će funkcionalnost pametnih ugovora biti logičan sljedeći korak. Postoje i druge jedinstvene značajke koje je za 2019. najavio Sasha Ivanov na Twitteru:

  • Decentralizirani 2FA
  • Nezamjenjivi tokeni (poput tokena ERC721, npr. CryptoKitties)
  • Integracija ERC20 u Waves DEX
  • Decentralizirano glasanje
  • Waves WEB3 platforma za dApps

Jasno je da se od Wavesa 2019 može puno očekivati, čineći ovaj impresivni ekosustav žetona jednim od najvećih potencijalnih doprinositelja kripto tržišnoj kapi 2019. godine..