Ključne informacije o mitrilu
Ime Mitril
Ticker MITH
Ukupna ponuda 1.000.000.000
Kategorija Platforma društvenih medija
Početna cijena trgovanja 0,0911 USD
URL web stranice Ići Mith.io
URL bijele knjige Čitati Mithril WhitePaper

Mithril čvrsto vjeruje da svatko tko stvori vrijedan sadržaj na mreži treba imati mogućnost monetarne koristi od svog rada. Ovaj koncept nastoji isporučiti korištenjem blockchain tehnologije, omogućavajući decentralizirano pohranjivanje podataka na učinkovit, nepovjerljiv i nepromjenjiv način. Izgrađen je na vrhu Ethereum blockchaina, a jedna od njegovih ključnih značajki je društveno rudarenje, čiji je cilj potaknuti korisnike na dijeljenje i stvaranje vrijednosti vrijednosti na platformi.

Ideja i tim koji stoji iza mithrila

Ideja koja stoji iza Mithrila je da bi svatko tko stvara vrijedan sadržaj trebao biti u mogućnosti unovčiti svoj sadržaj. Bilo da se radi o video blogovima, audio / podcastingu, live streamu ili više, oni koji stvaraju vrijednost na Internetu nemaju ovu priliku koristeći tradicionalni ekonomski model. Možete misliti o Mithrilu kao Instagramu na blockchainu.

Kako bi u tu svrhu iskoristio blockchain tehnologiju, lansirao je svoj token MITH na Lit, inovativnu platformu društvenih medija. Dugoročno, Mithril nastoji integrirati MITH u sve glavne društvene mreže. Osim toga, planira prihvatiti MITH kao plaćanje na partnerskim aplikacijama i uslugama kao oblik društvene valute za plaćanje usluga na tim platformama.

Tim Mithril je Tajvanac, s dubokim iskustvom u kriptovalutama, blockchainu i razvoju proizvoda temeljenih na potrošačima usmjerenim na milijune korisnika. Sastoji se od Jeffreyja Huanga, osnivača, koji je prethodno vodio razvoj 17 Media, koji je postao prva aplikacija za streaming uživo u razvijenoj Aziji. Wilson Huang je timov istraživač kriptovaluta, softverski inženjer s iskustvom u kriptovalutama, blockchainu i algoritmima distribuiranog konsenzusa. Prije toga je suosnivač Hackoin, savjetodavne usluge za kriptovalute, rudarstvo i blockchain industriju. Voditelj proizvoda Roy Lin vodio je proizvode za razne tvrtke što je rezultiralo milijunima korisnika. Njihov stariji programer, Li-Chun Yang, bio je rani rudar kriptovaluta koji je pomogao izgraditi preko 1.000 rudarskih platformi ethereuma.

Ime Cortex odabrano je za tvrtku jer je to biološki naziv za najudaljeniji sloj organa, koji se pomno proučava u AI, a koji je usko povezan s područjem neuroznanosti.

Mithril partnerstva

Mithril ima niz strateških partnerstava, uključujući jedno s Arsen, zajednica modela, umjetnika i stvaratelja s dosegom od preko 150 milijuna širom svijeta. Zajednica ima jednu od najpoznatijih osoba koje slijede bilo koju medijsku tvrtku kao rezultat njene predanosti slobodi izražavanja i otvorenosti. Kao rezultat njihovog partnerstva, Arsenic planira objaviti sadržaj na platformi Lit.

Tim ima savjetnike iz Pantera Capital, Sora Ventures, QTUM Foundation, AMIS i Blockstate.

Prvi trgovac Mithrila koji je prihvatio MITH na lansiranju bio je Inst.Recycle, azijski trgovac.

Povijest cijena MITH tokena

Mithril je pokrenut u ožujku 2018. kao uslužni token. Krajem travnja popeo se na 1,42 dolara nakon što je objavio uvrštavanje Bitfinex i Ethfinex uz to HitBTC i LBank. Lagano je pao i ponovno porastao natrag na 1,30 dolara u svibnju nakon Lit pokrenut u trgovini aplikacija. U srpnju je Mithril bio naveden na FCoin.

Tehnologija mitrila

Mithrilova platforma ima niz ključnih komponenata:

Društvena mreža Lit

Prvo, budući da se MITH u potpunosti integrirao s platformom društvenih medija Lit, on će igrati ključnu ulogu u rastu Mithrilove mreže i vrijednosti tako što će:

  • Usvajanje mreže usvajanja
  • Razvijanje sustava nagrada i pogodnosti za partnere i korisnike
  • Omogućavanje usvajanja mobilnog novčanika tako da korisnici mogu potrošiti MITH u maloprodaji

Glavna značajka koju nudi Lit je njegova platforma Stories koja se integrira u ekosustav Mithril. Korisnici dijele svoje priče u zamjenu za MITH tokene, koji izravno utječu na njihov utjecaj na mrežu. Priče su bilo koji sadržaj koji korisnik podijeli s prijateljima, obitelji ili širom javnošću, poput fotografije, prezentacija, videozapisa, postova itd..

Ova je značajka prilično slična modelu priča s Instagramom i Snapchatom, od kojih je otprilike jedna trećina izravno povezana s poslovnim računima, nastavljajući ideju da Mithril ovaj alat može iskoristiti za tvrtke za njihove digitalne marketinške kampanje.

Osim toga, značajka Lit’s video povezat će se s kamerama korisnika kako bi se objavljivalo u

Priče ili značajke chat sobe.

Socijalno rudarstvo

Socijalno rudarstvo ključni je koncept ekosustava Mithril. Temelji se na ideji da korisnici koji proizvode vrijedan sadržaj koji generiraju korisnici zarađuju MITH, token temeljen na ERC-2, društvenim rudarstvom. Nagrade za rudarstvo izravno su povezane s utjecajem i uspjehom korisnika na mreži (tj. Što više vrijednosti mogu stvoriti, to više utjecaja stječu). Sve transakcije povezane s društvenim rudarstvom osigurat će se i provjeriti putem pametnih ugovora Ethereum.

Svod od mitrila

Korisnici koji dobivaju MITH za doprinos vrijednom sadržaju mreži mogu ga pohraniti ili uložiti u Mithril trezor. Što više uložite, to će vam biti veća razina uloga, što će utjecati na vašu stopu društvenog rudarstva. Iznos vašeg uloga ostat će 30 dana, nakon čega ističu i prepuštaju se na vaše raspoloživo stanje. Korisnici također mogu koristiti Mithril Vault za zamjenu MITH-a za bitcoin i eter. Mithril Vault uključuje alat koji procjenjuje vrijednost koju korisnik doprinosi mreži. Svod od mitrila je nedavno pušten u javnost.

Mithril Merchant Network

Da bi potaknuo masovno usvajanje MITH-a, Mithril uključuje trgovce na malo ciglom i žbukom u svoju trgovačku mrežu. Prvi trgovac na malo koji je MITH prihvatio na lansiranju bio je Inst.recycle, najveći tajvanski trgovac maloprodajnom odjećom i rabljenom odjećom za slavne osobe.

MITOV žeton

Kao uslužni token, MITH se može koristiti za kupnju usluga povezanih s aplikacijama za upoznavanje, premium sadržajnim kanalima i aplikacijama za prijenos uživo. U trenutku pokretanja, trgovci na Tajvanu i u Hong Kongu već su počeli prihvaćati MITH kao sustav plaćanja.

Mithrilova distribucija tokena bila je sljedeća:

MITH tokeni mogu se zaraditi društvenim rudarenjem na društvenim mrežama poput Lit, koja se integrirala s Mithrilom pri njegovom lansiranju.

U sljedećih nekoliko godina 350 milijuna MITH-a bit će podijeljeno korisnicima putem društvenog rudarstva, prepolovljeno godišnje tijekom niza godina po stopi koju je unaprijed odredila tvrtka. Nakon ovog razdoblja kopanja više neće biti dostupnih MITH-ova za rudarenje.

Ideja koja stoji iza toga je potaknuti rano usvajanje MITH-a, istodobno nagrađujući korisnike za doprinos vrijednim sadržajima.

Kako kupiti MITH

Glavna razmjena za kupnju MITH-a je na OKEx-u, koji trenutno ima najveću razmjenu valute. MITH se može trgovati na OKExu za BTC, USDT i ETH.  Trenutno trenutni dnevni obim MITH-a kojim se trguje na OKEx-u iznosi preko 50 milijuna USD.

MITH je također dostupan na sljedećim burzama:

Kako čuvati MITH

MITH se može pohraniti u bilo koji novčanik koji podržava ERC-20 tokene poput Coinomi, MetaMask i MyEtherWallet.

Za maksimalnu sigurnost, međutim, trebali biste pohraniti svoj MITH na hardverske novčanike poput Ledger Nano S.

Mithril planira razviti vlastiti novčanik kasnije 2018. godine.

Plan i budući planovi

Mithril je postigao ogroman napredak u kratkom vremenu. 2017. godine osnovan je Mithril i tvrtka je započela razvoj Lit. Lit je objavljen u drugom kvartalu 2018. godine.

U srpnju je tvrtka najavila pokretanje svog Globalni fond za kovanje mitrila, čija je svrha ubrzati rast mitrila i njegovog ekosustava. Cilja se na sektor socijalne zaštite, zabave i plaćanja.

Do kraja godine planira objaviti vlastiti MITH novčanik u četvrtom kvartalu 2018. Mithril će objaviti vlastiti blockchain i Mithril Vault u drugom kvartalu 2019..