Dropil (DROP) pregled – uklanjanje stresa autonomnim trgovanjem kripto

Ključne informacije o dropilu
Ime Dropil
Ticker PAD
Ukupna ponuda 30.000.000.000
Kategorija Alat za ulaganje
Početna cijena 0,005 USD
URL web stranice IćiDropil.com
URL bijele knjige Čitati Dropil WhitePaper

Cilj Dropila je ponuditi svima mogućnost ulaganja u kriptovalutu. To čini pomoću platforme “ključ u ruke”, Dex, koja korisnicima nudi višestruke pogodnosti kako bi im pojednostavila analizu, trgovanje i pohranu kriptovaluta. To čini dok nudi brojne sigurnosne mreže kako bi spriječio gubitak korisnika putem svog Kontrolnog centra, kojim upravlja ljudski nadzor kako bi se maksimalizirale performanse portfelja.

Ideja iza Dropila

Dropil je razvijen s namjerom da masi isporuči platformu koja će pomoći investitorima u dobivanju solidnih povrata uz minimalna ulaganja, na način koji će osigurati financijske i sigurnosne beneficije s malim trenjem. Dropilova platforma za trgovanje, Dex, automatizirana je platforma za ulaganje koja se oslanja na algoritam za upravljanje rizikom, a istodobno osigurava privatnost. Platforma eliminira potrebu za ljudskom intervencijom, kao i potrebu za sudjelovanjem u više proizvoda.

Pored prednosti ulaganja bez stresa, Dropil omogućuje povlačenje sredstava u bilo kojem trenutku, uz jednostavno izvještavanje, a ne opskurnu analitiku, i što je najvažnije, besplatno korištenje platforme za trgovanje. Umjesto da moraju plaćati naknade za transakcije ili upravljanje, korisnici kupuju DROP tokene. Očekuje se da će tokeni povećati vrijednost, a savjeti i informacije o Dropilu uvijek su dostupni putem njihovih Telegram zajednica.

Dropil ima dva suosnivača, Zacharyja Matara i Jeremyja McAlpinea, koji trenutno imaju razvojne uloge u tvrtki. Prije Dropila, Zachary je radio kao sistemski analitičar i programer u Transamerican Auto Parts (TAP), gdje je bio vodeći programer za responzivnu aplikaciju za zamjenu pologa u gotovini koja se koristi u preko 70+ trgovina diljem zemlje. Također je dizajnirao i programirao responzivnu internetsku aplikaciju za obradu faktura i integraciju ERP-a.

Jeremy je prethodno radio kao vodeći softverski inženjer za VoltWP LLC, tvrtku koja tvrtkama pruža WordPress hosting, upravljanje i razvoj. Također je bio menadžer odnosa u Paysafe Group, vodećem svjetskom dobavljaču cjelovitih rješenja za plaćanje. Patrick O’Hara trenutačni je glavni direktor, također s iskustvom u Paysafeu.

Iako je tim globalni, sjedište mu je u Kaliforniji, što im omogućuje pristup najboljim talentima i resursima na svijetu.

Dropil nije najavio partnerstvo na svojoj web stranici ili na svojim društvenim mrežama, a njihovo financiranje je potpuno privatno. Vjeruje da im to pomaže da ostanu usredotočeni na svoje ciljeve i stvore proizvod koji je uistinu njihov.

Povijest cijena Dropil tokena

Dropilov ICO bio je u veljači ove godine, a početna cijena Dropilovog tokena bila je 0,005 dolara. U lipnju je porastao na 0,007 dolara, nakon što je to objavio krenuo uživo na burzi IDAX.

Cijena tokena ostala je prilično stabilna od pokretanja.

Sustav DEX

U središtu Dropilove tehnologije nalazi se automatizirana platforma za pametni robot za trgovanje, Dex, dizajnirana za obavljanje poslova baziranih na vlastitim algoritmima učenja. Kroz ove algoritme i niz dokazanih strategija trgovanja botovima donio je impresivan povrat.

Dex sustav ima niz komponenata kojima upravlja zajedno Kontrolni centar koji zamjenjuje logiku u stvarnom vremenu.

Skupine rizika

Dex koristi pristup ispitivanju za hrpe logičkih poslužitelja. Drugim riječima, korisnici sa sličnim načinom rada ili rizikom doprinose i primaju povrat iz spremišta tog načina (siguran, umjeren ili agresivan bazen). To znači da trgovci imaju jedinstvenu prednost kako u sigurnosti svog povratka, tako i u mogućnosti maksimalne diverzifikacije prilika. Trgovci više ne trebaju čekati da se određene pozicije otvore ili zatvore prema neto dobiti ili trguju na marži.

 
Logički poslužitelji

Različite načine rizika pokreću različiti logički poslužitelji koji omogućuju automatsko prebacivanje strategija kako se tržište mijenja. Iako pojedinačne instance funkcioniraju neovisno i nemaju potrebu za unakrsnom komunikacijom, sve transakcije bilježe se u sustavu Dex za buduću analizu svih trgovanja.

Ljudski nadzor još uvijek upravlja određenim aspektima grupne logike kako bi se postigle optimalne performanse portfelja.

 
Bot sustavi

Svaka je instanca neovisna, što znači da istodobno trguje samo jednim parom, na jednoj burzi i jednom računu. Međutim, uvijek postoji više instanci koje se izvode u bilo kojem trenutku. Botovi su odgovorni za sigurnost i sigurnost Dexa i trgovanja koji uključuju automatsku i ručnu zaštitu koja postoji za probleme koji se odnose na API-je, povezivanje, razmjenu i probleme s operativnim sustavom.

DROP Token

Dropilovi tokeni, DROP, su ERC-20 uslužni tokeni, koji omogućuju pristup Dropilovim alatima i uslugama. Niska cijena ulaska i potreba za korištenjem DROP-a za pristup uslugama i alatima Dexa usmjereni su na masovno usvajanje tokena, kao i na poticanje potražnje. Ukupan broj DROP tokena iznosit će 30 milijardi – više se neće kovati DROP tokeni. To bi trebalo spriječiti buduću inflaciju tokena.

Nakon ICO-a, Dropil je izvršio reviziju svih kupnji i stanja DROP tokena kako bi ih provjerio i provjerio za točnost. Žetoni koji su ostali nakon ovog razdoblja revizije uništeni su ili distribuirani (DOD) i trajno su oduzeti od ukupne ponude. Kako bi se osigurala dodatna sigurnost, DROP tokeni se javno bilježe i mogu se pratiti pomoću alata poput Etherscan-a.

DROP tokeni koriste se na platformi na više načina:

  • Arthur arbitraža – Arthur je sustav koji korisnicima omogućuje otkrivanje mogućnosti arbitraže. Ovaj je sustav objavljen u srpnju.
  • Dex sustav – DROP tokeni u sustavu Dex omogućuju kontrolu nad količinom imovine kojom upravljaju pametni algoritmi trgovanja.
  • Droplet Novčanik + Max – DROP tokeni koriste se za pokretanje pametnih značajki novčanika, koje uključuju pomoćnog bota – Max.
  • Držanje i trgovanje – Korisnici mogu zamijeniti DROP za bilo koju valutu koja im se sviđa na raznim mjenjačnicama.

Raspodjela DROP tokena tijekom ICO-a bila je sljedeća:

Uz to, postoji i blokada na 50% opskrbe osnivačkog tokena kako slijedi:

  • 40% tokena bit će zaključano na godinu dana
  • 40% tokena bit će zaključano na dvije godine
  • 10% će biti zaključano na 3 godine
  • 10% će biti zaključano na 4 godine

Kako kupiti DROP

Glavna razmjena za kupnju DROP-a je na IDAX-u, koja trenutno ima najveći volumen valute od preko 114 tisuća američkih dolara. DROP se može trgovati na IDAX-u za ETH i BTC.

DROP je također dostupan na sljedećim mjenjačnicama:

Kako čuvati Dropil

Dropil se može pohraniti u bilo koji novčanik koji podržava ERC-20 tokene kao što su Coinomi, MetaMask i MyEtherWallet. Za maksimalnu sigurnost, međutim, trebali biste pohraniti svoj Dropil na hardverske novčanike poput Ledger Nano S.

Plan i budući planovi

Dropil ima opsežnu putokaz navedenu na njihovoj web stranici. Tvrtka je postigla prilično puno u kratkom vremenu od ICO-a u veljači.

U ožujku je uspješno integrirao DROP-ove u male javne razmjene i radi na daljnjem proširivanju izbora razmjena dostupnih korisnicima. U travnju i svibnju tvrtka je najavila integraciju mobilnog novčanika za sve glavne mobilne operacijske sustave (iOS, Android i Windows).

U budućnosti planira integrirati DROP-ove u veće burze, a njegov dugoročni cilj je postati sljedeća generacija mirovinskog plana za korisnike.

U srpnju je tvrtka najavio Arthur 2.0, alat za praćenje arbitraže.

Dropil se može pohvaliti s 65 milijuna korisnika u sustavu, 45 000 korisničkih novčanika i 75 000 aktivnih korisnika Dropila.