Pregled KuCoin dionica (KCS): Token razmjene koji odobrava dnevne bonuse

KuCoin Share ključne informacije
Ime KuCoin dionica žetona
Ticker KCS
Vrsta žetona ERC-20
Ukupna ponuda 200 000 000
Kategorija Zamjenski žeton
ICO cijena 0,2421 USD
Naknada za trgovanje 0,1%
Dostupan popust 1% na 1000 KCS
Naknada za polog Besplatno
Naknada za povlačenje Varira po žetonu
URL web stranice Ići Kucoin.com
URL bijele knjige Ići Kucoin bijeli papir

Token dionica KuCoin je žeton za razmjenu kriptovaluta Kucoin, burzu sa sjedištem iz Hong Konga. Sustav vlasnicima tokena omogućuje zaradu od primljenih dividendi. Token dionica Kucoin dio je sveobuhvatnog cilja Kucoin-a stvoriti ekosustav razmjene kriptovaluta u kojem svi korisnici imaju koristi, kao i platforma koja donosi blockchain tehnologiju ljudima iz svih sfera života, ili kako je Kucoin naziva, People’s Exchange.

Zašto je KuCoin Token dionica jedinstven

Token Kucoin Shares jedinstven je po tome što korisnicima omogućuje zaradu jednostavnim držanjem tokena. Kucoin dodjeljuje 40% naknada za trgovanje na platformi korisnicima koji preporučuju druge korisnike. Sljedećih 50% distribuira se nositeljima KCS-a.

Isplate imateljima KCS vrše se na temelju ukupnog iznosa naknada za trgovanje svakog tokena na kraju dana i volumena razmjene za taj token tog dana. Vlasnici KCS-a koji drže više KCS-a zarađuju više bonus žetona. Korisnici tada mogu trgovati tokenima za druge kriptovalute ili ih koristiti za plaćanje naknada za trgovanje u budućnosti. Međutim, ti će se postoci dobiti smanjiti u budućnosti.

Preostalih 10% dobiti koristit će se za otkup i sagorijevanje tokena s tržišta svakog tromjesečja. Ukupna ponuda tokena iznosit će 200 milijuna, ali nakon otkupa ostat će na 100 milijuna.

Kucoin tim također ima dugogodišnje kombinirano iskustvo u blockchainu i kriptovalutama. Michael Gan, jedan od osnivača, a sada izvršni direktor, bio je tehnički stručnjak Ant Finance grupe Alibaba, kao i stariji partner tvrtki kao što su MikeCRM i KF5.COM. Trenutni glavni direktor, Eric Don, bio je glavni tehnički direktor i stariji partner IT tvrtki kao što su YOULIN.COM i KITEME.

Tvrtka je nedavno potpisala strateško partnerstvo s HyperQuant.net za suradnju na razvoju HFT algoritama i strategija temeljenih na umjetnoj inteligenciji s kovanicama s popisa.

Kako funkcionira KuCoin razmjena

Iako KuCoin Exchange naplaćuje naknade za transakcije i za trgovanje i za povlačenje, naknade za trgovanje iznose samo 0,1% kupljene imovine, a naknade za povlačenje prilagođavaju se u skladu s učinkom tržišta kriptovaluta. Međutim, funkcija trajnog popusta na naknadu za trgovanje aktivirana je u listopadu 2017. Vlasnici svake 1000 KCS-a ostvaruju 1% popusta na naknade za trgovanje, s maksimalnom diskontnom stopom od 30%. Diskontna stopa izračunava se dnevnom snimkom korisnikovog KCS posjeda.

Uzorak strukture naknada za razmjenu Kucoin

Glavna razlika između Kucoin razmjene i ostalih razmjena je ta što se većina tih naknada vraća korisniku, bilo putem Kucion Bonusa ili putem Pozivnih Bonusa. Samo 10% ukupnih naknada za transakcije zadržava Kucoin.

Razmjena Kucoin ima brojne prednosti, uključujući: korisničku uslugu dostupnu 24 sata dnevno, 7 dana putem telefona, e-pošte ili web stranice; široka lepeza imovine; vrhunski tim s dugogodišnjim iskustvom u blockchainu i kriptovalutama; individualne savjetodavne usluge za investicijske strategije i brzu korisničku uslugu; privatnost, imovina i operativna sigurnost na visokoj razini prema bankarskim standardima; protok na visokoj razini od 1 milijun + / sekundu; isplate koja se obrađuju u roku od nekoliko sekundi, a depoziti u roku od 2 minute te dugoročne strategije rada kako bi se potaknulo veće trgovanje.

Uz to, tehnologija razmjene Kucoin može podržati beskonačan broj parova kriptovaluta. Za sada ovaj popis uključuje ETH, BTC i USDT, trgovačke parove s više ERC-20 tokena, NEO, KCS i LTC. Novi se novčići kontinuirano dodaju.

KCS žeton

Početna ponuda novčića KCS sastojala se od tri faze. U prvoj je fazi osnivačima dodijeljeno 70 milijuna tokena. Dalje je 30 milijuna otišlo investitorima. Preostalih 100 milijuna bilo je dostupno na otvorenoj burzi Kucoin od 2. rujna 2017. godine.

70 milijuna tokena dodijeljenih osnivačima podložno je četverogodišnjem razdoblju zaključavanja od 2. rujna 2017. do 2. rujna 2021. 30 milijuna KCS dodijeljenih investitorima podliježe dvogodišnjem razdoblju zaključavanja u istom vremenskom razdoblju.

Povijest cijena KCS-a

Pokretanje KCS tokena započelo je u kolovozu 2017. s ukupnom opskrbom od 200 milijuna tokena. Cijena lansiranja tokena bila je 0,000055 BTC.

KCS je dosegao vrh od 19,22 dolara sredinom siječnja ove godine.

Kako kupiti KCS

Trenutno KCS možete kupiti samo putem razmjene Kucoin.

Token je dostupan za kupnju na Kucoin sa sljedećim parovima kovanica:

Kako čuvati KCS

Bonuse s burze možete dobiti samo ako svoj KCS pohranite na Kucoin burzu. Kao rezultat toga, Kucoin nudi strogu sigurnost u skladu s tradicionalnim bankarskim standardima. Svi osjetljivi podaci i podaci korisnika pohranjuju se u šifriranju podataka na razini banke. Višefaktorska dinamička provjera autentičnosti nudi dodatnu sigurnost. Na operativnoj razini, Kucoin ima odjel za unutarnju kontrolu rizika i još jedan odjel za rizike za operativne procese.

Važno je, međutim, zapamtiti da pohrana kriptovaluta na bilo kojoj burzi i dalje uključuje rizike.

Vaš KCS također se može pohraniti u bilo koji novčanik koji podržava ERC-20 tokene kao što su Coinomi, MetaMask i Myetherwallet. Za maksimalnu sigurnost, međutim, trebali biste pohraniti CMT na hardverske novčanike kao što su Ledger Nano S i Trezor, iako će vam to onemogućiti primanje bonusa koje nudi razmjena Kucoin.

Kako se vrijednost KCS može stalno povećavati

Dividende koje Kucoin nudi korisnicima pružaju im snažnu konkurentsku prednost na deviznom tržištu. Nudi poticaj korisnicima da nastave koristiti razmjenu i drže što više KCS-a, posebno s maksimalnih 30% popusta na trgovanje. Također je brzo rastao, dobivajući preko 300 000 registracija korisnika u prva 3 mjeseca.

KCS također ima politiku spaljivanja tokena koja kupuje tokene svako tromjesečje kako bi se smanjila inflacija tokena.

To je uz druge čimbenike kao što su njihova 24/7 korisnička podrška, motor visokih performansi za skalabilnost i niska struktura naknada čine to žetonom za svijetlu budućnost.

Buduće težnje razmjene Kucoin i KCS

Tim i projekt započeli su u svibnju 2017. Do prosinca 2017. već je lansirao preko 50 kriptovaluta i dosegao dnevni volumen razmjene od 5000 + BTC.

Kucoin ima za cilj navesti preko 1.000 kripto valuta u svojoj razmjeni do kraja 2018., s dnevnim volumenom razmjene od 100.000 + BTC. Do lipnja 2019. njegov je cilj postati jedna od top 10 burzi kriptovaluta na svijetu.