Ime Loom Network
Ticker RAZBOJ
Vrsta žetona ERC20
ICO cijena 0,0760 USD
Ukupna ponuda 1.000.000.000
URL web stranice https://loomx.io/

Cilj Loom Networka je ostvariti budućnost u kojoj zajednice poput Reddita, Twittera, Facebooka, StackOverflowa i Massively Multiplayer Online Role-Playing Games (MMORPG) rade na blockchainu koji je potpuno vođen zajednicom i bez cenzure. To čini sa svojim DAppChains, cjelovitim blockchainima napravljenim za paralelno funkcioniranje Ethereum Smart Contracts.

Web stranica mreže razboja

Ideja i tim iza mreže razboja

Loom Network želi omogućiti programerima da grade programe za više od samo financijskih transakcija. Želi da mogu graditi igre i društvene aplikacije na blockchainu, kao i pomoću DApps-a koji se pokreću na njihovom sidechain-u. Ovi DAppi pokreću podatke koji su javni i dostupni, baš kao i Ethereum i Bitcoin.

“S Bitcoinom je došao prvi blockchain na svijetu, decentralizirana knjiga financijskih transakcija koje se ne mogu krivotvoriti, krivotvoriti ili modificirati”, rekao je James Duffy, suosnivač Loom Networka za VentureBeat. „Ethereum je napravio korak dalje dopuštajući programerima da u Blockchain prenose neizbrisive dijelove koda, nazvane„ pametni ugovori. “Loom Network je sljedeći logičan korak u ovoj evoluciji – omogućava programerima da masovno pokreću ove nezaustavljive programe. “

Loom Network sa sjedištem u Bangkoku ima tri suosnivača koji su svi imali iskustva u radu na Ethereumu i razumjeli njegove izazove skalabilnosti. Suosnivač James Martin Duffy, također je tvorac CryptoZombies, interaktivne škole koda koja uči kako pisati pametne ugovore u Solidity kroz izgradnju igre koja se može naplatiti. Prije toga bio je suosnivač Auragina, prirodnog korejskog dodatka crvenom ginsengu. Diplomirao je matematiku iz Virginia Tech-a, a u prostoru kriptovaluta uključen je od 2013. godine.

Suosnivač Luke Zhang došao je u Loom Network nakon što je radio kao vodeći programer u BlockMasonu, programeru blockchaina čiji je cilj pružanje decentraliziranih programa svjetske klase na blockchainu. Diplomirao je administrativne studije i marketing na Sveučilištu York, sa specijalizacijom iz marketinga digitalnim medijima.

Suosnivač Matthew Campbell ima iskustvo rada u tvrtkama Digital Ocean, Thomson Reuters, Bloomberg, Gucci i Cartoon Network. Diplomirao je na Državnom sveučilištu u Georgiji.

Loom Network tim

Loom Network Partnerships

Loom Network najavio je partnerstvo s TrustWalletom za dubinsku vezu. (Dubinsko povezivanje je način na koji mobilne aplikacije međusobno komuniciraju za obavljanje složenih zadataka, poput prijave na Facebook ili plaćanja putem WeChat-a).

Vjerujte novčaniku

Uz to, najveća kineska platforma za mobilne igre i jedan od najčešće korištenih pokretača igara na svijetu sa 106 milijuna aktivnih korisnika, Cocos, najavio je buduću integraciju s Loom Network. Programeri igara Cocos sada se mogu lako integrirati s Loom DAppChains i izgraditi vlastite blockchain igre.

Povijest cijena žetona mreže Loom

Loom Network privatno je financiran kao dio Techstars NY gdje su uspješno prikupili 25 milijuna dolara financiranja. Početna cijena LOOM tokena iznosila je 0,076 USD, odnosno 0,00122 ETH. Cijena tokena dosegla je vrhunac početkom svibnja na 0,71 USD.

Povijest cijena žetona mreže Loom

Tehnologija razboja

Decentralizirane aplikacije ili DApps na blockchainu danas se suočavaju s brojnim izazovima koji im onemogućuju skaliranje. Prvo, oni se natječu s drugim DApps-ima i financijskim transakcijama za resurse, i drugo, sve transakcije, bile one velike ili male, tretiraju se s istom razinom sigurnosti.

Kao odgovor na ove izazove, mreža Loom omogućuje programerima upotrebu DAppChain-a, koji je u osnovi DApp koji radi kao bočni lanac. Sidechains nude mogućnost eksperimentiranja i izgradnje mreža koje su učinkovitije jer možete prilagoditi “skup pravila” i upotrijebiti ga za rasterećenje računa iz drugog lanca. Njegovu sigurnost održava algoritam konsenzusa glavnog računala.

DApps koji rade na DAppChains mreže Loom Network imaju brojne prednosti:

 • Demokratski su – korisnici DApp-a mogu glasati za ili protiv projekata koji uključuju DApp, poput ažuriranja. Korisnici imaju bolji glas u odnosu na tradicionalne web usluge.
 • Oni su skalabilni – Transakcije na svakom DAppChain-u specifične su za taj određeni DApp, a konsenzusni algoritam za svaki je u skladu s tim optimiziran.
 • Oni su javni i mogu se dijeliti – DAppchains dopuštaju pokretanje čvora kako bi korisnici dobili kopiju podataka. To omogućuje daljnje inovacije. Na primjer, programeri mogu objaviti novu igru ​​koja koristi informacije iz starih igara, poput starih postojećih likova i sredstava.

Sigurni su – DAppChains predstavljaju zajednice, što znači da je poticaj za loše ponašanje daleko manji nego u blockchainovima poput Ethereuma koji prenose ogromne svote novca. U svakom slučaju napada, zajednica se može slobodno račvati ako je potrebno.

Loom Network DApp Generator

Žeton LOOM

Token LOOM token je članstva za Loom Network i funkcionira slično softverskom licenčnom ključu. Trenutno možete koristiti LOOM tokene za dobivanje pristupa na razini korisnika i prijenos tokena između Loom DAppChains i Ethereum. Pristup na razini korisnika košta jedan LOOM. U budućnosti će postojati i druga članstva za programere koji će graditi i pokretati DApps na mreži.

U ovom trenutku predloženi trošak ulaska za buduća članstva je sljedeći:

 • 10 tokena za povremene programere
 • 100 tokena za profesionalne programere, kojima će njihovi DAp-ovi biti navedeni na DApp tržištu Loom Network-a

Loom Network Membership Token

Žetoni će također biti potrebni za pokretanje čvorova koji provjeravaju transakcije na DAppChain-u. Kako se ove mreže povećavaju, tako će se povećavati i minimalni zahtjev za tokenom za rad s tom mrežom.

Kako kupiti LOOM

Glavna razmjena za kupnju LOOM-a je na Binanceu, koji trenutno ima najveću razmjenu valute. LOOM se može trgovati na Binanceu za BTC, ETH i BNB.

Trgujte LOOM-om na Binanceu

LOOM je također dostupan na sljedećim burzama:

Kako pohraniti LOOM

LOOM se može pohraniti u bilo koji novčanik koji podržava ERC-20 tokene kao što su Coinomi, MetaMask i Myetherwallet.

Za maksimalnu sigurnost, međutim, trebali biste pohraniti svoj LOOM na hardverske novčanike kao što su Ledger Nano S i Trezor.

Plan i budući planovi

U ožujku je objavljen prvi DAppChain mreže Loom Network, DelegateCall.com. Slično Steemitu u smislu da je Q&Forum, fokusiran je na programiranje Blockchain i Ethereum. Funkcionira isto kao web 2.0 aplikacija, ali radi na blockchainu.

Od lipnja je uključen SDK Loom Network-a. Tvrtka želi dodati brojne nove značajke, uključujući:

 • Podrška za TransferGateway za ERC20 / ERC721 / Ethereum
 • Podrška za ERC721 gotovinu u plazmi
 • Primjeri jedinstva solidnosti
 • Podrška za Cron blockchain
 • Označavanje žetona
 • Podrška za ERC20 / ETH u plazmi
 • Hardfork menadžer
 • Prošireni okvir otpora Sybil

Umjesto da objavljuje službenu mapu puta, tvrtka radije daje najave na svom Telegram kanalu.