Ime Veritaseum
Ticker VERI
Vrsta žetona ERC-20
Ukupna ponuda 100.000.000
URL web stranice https://veritas.veritaseum.com/

Veritaseum predviđa P2P platformu tržišta kapitala koja omogućava vrijednosne transakcije bez potrebe za trećom stranom (kao što su brokeri, financijski savjetnici i banke). To pruža kroz upotrebu pametnog ugovora paketa distribuiranih softverskih aplikacija (VeApps) na blockchainu.

Ideja i tim iza Veritaseuma

Trenutno su glavne banke poput JP Morgan, Goldman Sachs, Citibank i regionalne banke čuvari između vas i vašeg novca. Svaki put kad napravite transakciju, jedan od ovih vratara uzme vam malo novca.

Veritaseum nastoji promijeniti status quo i decentralizirati ovo središnje tijelo razvojem tržišta kapitala vođenog pametnim ugovorima, peer-to-peer (P2P). Usporedljiv je s BitTorrent protokolom koji omogućuje P2P dijeljenje datoteka.

Tim Veritaseum-a vodi Reggie Middleton, poduzetnički investitor s izvanrednim rezultatima koji uključuje (ali nije ograničen na) uspon Applea, Googlea i Samsunga te krah Bear Stearnsa u siječnju 2008..

Patryk Dworznik je stariji softverski inženjer tima. Full-stack programer i inženjer, on ima duboko znanje o razvoju Bitcoin blockchaina, bitcoin skripti, Java, Resct, Javascript, C ++, GO i Solidity.

Manish Kapoor je ovlašteni računovođa tima. S Reggieom radi posljednjih 15 godina i bio je na rukovodećim pozicijama u Deloitteu i Price Waterhouse Coopersu. Ima duboku stručnost u forenzičnom računovodstvu, procjeni vrijednosti, due diligence-u, ulaganju, M&Savjetnik7y i restrukturiranje poslovanja.

Veritaseum Partnerships

Veritaseum je ušao u zajedničko ulaganje s Jamajčanskom burzom (JSE). Trenutno je JSE mala burza koja je osnovana 1969. To je mala burza, čak i u usporedbi s drugim burzama u karipskoj regiji, na kojoj kotiraju samo 63 tvrtke i dnevni ulog od 1,7 milijuna američkih dolara.

Cilj Veritaseuma je povećati mogućnosti prihoda za JSE i omogućiti im veći obim trgovine, lakše ulaganje i bolji pristup globalnom kapitalu. To će pak dovesti do većeg rasta lokalnog gospodarstva.

Povijest cijena Veritaseuma

Veritaseumov ICO planirao je u travnju 2017. i završio mjesec dana kasnije.

Token je porastao na 474,72 dolara početkom siječnja, a zatim ponovno na 78,37 dolara do siječnja.

Tehnologija Veritaseum

Veritaseum nudi niz ponuda, centraliziranih i distribuiranih.

 • Centralizirano rješenje dostupno je za tradicionalne institucije koje se još nisu u stanju integrirati sa sustavom distribuiranih tržišta kapitala. Ovo rješenje će se izvoditi na poslužiteljima pod nadzorom klijenta.
 • Distribuirana rješenja temelje se na istraživanjima i analizama, a svaki od njih uključuje nekoliko koraka:
 • Klijent navodi ciljeve projekta
 • Financijski analitičari, makrostratezi i financijski inženjeri Veritaseum razvijaju okvir za projekt prema ciljevima klijenta
 • Izrađen je softverski token i pametni ugovor koji podržavaju poslovni proces i logiku uključeni u financijsku analizu
 • Softverski token izdaje se klijentu za P2P, OTC prijenos ili zadržavanje. Sve se to radi putem odgovarajućeg financijskog stroja, VeADIR-a (Veritaseum-ovo Autonomno Distribuirano Interaktivno Istraživanje).

VeADIR je grupa pametnih ugovora koja omogućuje distribuciju i pokretanje softverskih aplikacija na javnom blockchainu. VeADIR je također financijski stroj koji dobiva izloženost imovini i mogućnostima kako bi proširio svoju imovinu pozitivnim prinosima prilagođenim riziku. To čini izvođenjem analize i zatim stvaranjem “portfelja modela” na temelju svojih nalaza. Korisnici platforme mogu kupiti ove portfelje pomoću VERI tokena.

VeADIR ima pet glavnih komponenata:

 • VeRent – Ovo je sučelje koje omogućuje zainteresiranim paritetima stjecanje ili unajmljivanje Veritasovih tokena. Veritas je potreban za pristup programskom paketu VeADIR.
 • VeResearch – analitički tim Veritaseum gradi model ulaganja za kripto imovinu koju platforma treba analizirati. To je ljudski dio VeADIR-a, istraživački kraj platforme vođen ljudskom analizom.
 • VeTokenization – Ovo je automatizirano postrojenje koje razvija prilagođeni Veritasov podtoken koji odgovara sredstvu, mogućnosti ili izloženosti od strane VeADIR-a.
 • VeExposure – objekt koji onima koji imaju pristup VeADIR-u omogućuje pristup izloženostima.
 • VeManagement – interaktivni element koji upravlja izloženostima kako se VeADIR razvija u potpuno autonomni entitet. Omogućuje korisnicima pregled portfelja modela koje je izradio VeResearch i po potrebi prilagodbe.

VERI žetoni

Veritaseum ima uslužni token platforme, VERI, koji korisnici mogu kupiti kako bi stekli prava na pametne ugovore koji upravljaju uslugama platforme. Nositelji VERI mogu istraživati ​​različite modele portfelja i trgovati između sebe, kao i različite VeADIR konstrukcije.

Osim toga, ima pod-tokene koji imaju dvostruku svrhu.

‘Veritasovi tokeni otkupljiva su imovina, ali se također koriste za financiranje razvoja platforme Veritaseum. Veritaseum analitičari istražuju mogućnosti i omogućavaju financijsko ulaganje “veritiziranjem” poslova koji se najviše isplaćuju. Klijenti ulažu u posao stavljajući ih na blockchain kao Veritasove podtokene. Svatko s pristupom Internetu ima priliku kupiti veritiziranu imovinu kao Veritasove podtokene, bez potrebe za trećom stranom. Nakon kupnje Veritasovih podtokena, oni se unose u financijske strojeve Veritaseuma, od kojih je prvi VeADIR. Zatim se token izdaje klijentu Veritaseum-a za P2P ili OTC prijenos ili zadržavanje.

Kako kupiti VERI

Mercatox je trenutno jedna od glavnih opcija za kupnju VERI-ja, zajedno s LATOKEN. Obje su dostupne za kupnju putem ETH-a.

VERI je također dostupan na sljedećim burzama:

Kako čuvati VERI

Veritaseum na svojoj web stranici nudi Windows novčanik za Mac, Linux i Linux, koji je trenutno u fazi izrade.

VERI se može pohraniti u bilo koji novčanik koji podržava ERC-20 tokene kao što su Coinomi, MetaMask i MyEtherWallet.

Za maksimalnu sigurnost, međutim, trebali biste pohraniti svoj VERI na hardverske novčanike kao što su Ledger Nano S i Trezor.

Plan i buduća ažuriranja

Veritaseum-ovi P2P over-the = ugovori djeluju na javnom blockchainu Bitcoin od 2013. Sada je dostupan u beta verziji. Tim se trenutno fokusira na zapošljavanje i razvoj poslovanja, kao i na operativno upravljanje i marketing. Veritaseum ove godine očekuje beta ponovno pokretanje P2P platforme, s dodatnim uslugama koje će biti objavljene tijekom 2019. godine.

Tvrtka nema službenu mapu puta, ali razvoj događaja možete pratiti na blogu Veritaseum.

Jedan od dugoročnih ciljeva Verisateuma je ujediniti panafrički kontinent putem platforme Veritaseum.