Naziv kovanice MyBit
Novčić za kovanice MYB
Vrsta žetona ERC20
Ukupna ponuda 180.000.000
URL web stranice https://mybit.io/
URL bijele knjige https://mybit.io/static/files/MyBit_Whitepaper_v3.0.0.pdf

MyBit je IoT investicijski ekosustav osmišljen da investiranje, trgovinu i razmjenu imovine odvede u 21. stoljeće. Izgrađen je na vrhu Ethereuma kako bi se iskoristile prednosti pametnih ugovora kao sigurne i učinkovite metode za izvršavanje uvjeta ulaganja i drugih financijskih procesa. MyBit pruža mogućnosti svima da sudjeluju u budućoj ekonomiji strojeva.

Ideja i tim iza MyBit

 MyBit je razvijen kao rješenje za brzi i brzi razvoj autonomnih strojeva, za koje McKinsey procjenjuje da trenutno mogu smanjiti gotovo 50% ukupnog radnog vremena i utjecati na 30% svih radnih mjesta do 2030. godine.

Međutim, istovremeno će 50 milijardi IoT uređaja do 2025. godine generirati prihod od 11,1 bilijuna dolara. MyBit pruža priliku svima da ravnopravno sudjeluju u ovoj ekonomskoj revoluciji. Smatra da njegov ekosustav rješava trenutne izazove moravanja povjerenja trećim stranama osobnim novcem, visokim naknadama, sporom raspodjelom dobiti i visokim preprekama ulasku koje ograničavaju samo gornjih 1% gospodarstva da bi moglo profitirati od ulaganja.

MyBitovo rješenje je ekosustav koji se sastoji od MyBit DApp, decentralizirane platforme za ulaganje i MYDAX, prve decentralizirane svjetske burze za IoT imovinu. Njegova je vizija ponuditi svima mogućnost ulaganja ili upravljanja strojevima koji stvaraju prihod preko blockchaina, što omogućava novi način stvaranja prihoda u automatiziranom svijetu. Ima primjenu u zelenoj energiji za stanice za punjenje vjetra i sunca; proizvodnja za 3D tisak i skladišna robotika; te prijevoz za bespilotne letjelice, samovozeće taksije i transportne kamione.

MyBit partnerstva

MyBit je najavio partnerstvo s Arabcom krajem godine. Arabco ima dogovor s vladom Dubaija i inicijativom za pametni grad kako bi osigurao da tvrtke Steora pametne klupe instalira po cijelom gradu. Pametne klupe u potpunosti pokreću integrirani solarni paneli.

Uz to, MyBit ima strateška partnerstva s PR tvrtkom Emerging Insider i blockchain organizacijama Enterprise Ethereum Alliance i Alpine Mining, švicarsko kripto-rudarsko rješenje.

Povijest cijena MyBit tokena

Nakon što je MyBit u kolovozu prošle godine ICO-om prikupio oko 3 milijuna dolara, u siječnju je novčić nakratko narastao na 6,76 dolara. Novčić je nedavno u trendu rasta sličan onome u kolovozu.

MyBit tehnologija

MyBit tehnologija sastoji se od MyBit investicijske platforme i MYDAX-a.

MyBit-ova investicijska platforma platforma je zasnovana na Ethereumu koja omogućuje izravno ulaganje u bilo koji IoT uređaj koji donosi prihod, bilo solarne ploče, dronove ili samovozeće taksije. Pametni ugovori upravljaju cijelim postupkom kako bi osigurali sigurnost i brzinu vaših transakcija bez ometanja.

MYDAX, decentralizirana burza imovine, razvijena je kao tržište za kupce i prodavače bez oslanjanja na treće strane i agente. Pružit će veću likvidnost za imovinu, kao i fluidnije, sigurnije i profitabilnije korisničko iskustvo.

I investicijska platforma MyBit i MYDAX samostalne su aplikacije koje funkcioniraju povezivanjem na platformu pametnih ugovora. Prednji kraj ovih aplikacija sastoji se od četiri zasebna elementa otvorenog koda:

  • Reagiraj – ovo je početni dio gradivnih blokova potrebnih za korisničko sučelje (UI). Izgrađen s JavaScriptom, pomaže u razvoju učinkovitijih i fleksibilnijih komponenata korisničkog sučelja koje se mogu međusobno povezati za stvaranje korisničkih priča.
  • Knjiga priča – Ovaj vizualni element integrira komponente React. Pruža priče u obliku knjige, s ciljem da pokaže kako korisnici mogu izvoditi svoje radnje unutar platforme.
  • Dalje – Dalje integrira i generira komponente React u stranice spremne za HTML koje se zatim mogu hostirati na decentraliziranoj usluzi hostinga kao što je InterPlanetary File System (IPFS).
  • Web3 – Web3 omogućuje web aplikacijama komunikaciju s pametnim ugovorima putem sučelja poput Metamaske ili Infure. To je JavaScript implementacija koju je razvio Ethereum.

Pametni ugovori važan su dio MyBit-ovog ekosustava, pružajući sigurnu i učinkovitu metodu za izvršavanje uvjeta ulaganja i drugih financijskih procesa. Pametni ugovori računalni su kodovi koji omogućuju ove transakcije i omogućuju digitalizaciju tih procesa kako bi se uklonile neučinkovitosti i ljudske interakcije.

Mreža MyBit

MyBit Token (MYB) je pristupni token koji pokreće MyBit ekosustav. MYB koji se koriste za pristup platformi uništavaju se ili “izgaraju” i zauvijek uklanjaju iz ukupne zalihe tokena.

Osim toga, vlasnici MYB-a nagrađeni su za ulaganje svojih tokena, pomažući platformi da postigne distribuirani konsenzus i poveća pouzdanost cijelog ekosustava.

Sva imovina financirana na MyBit platformi naplaćuje 1% naknade koja pomaže u pokrivanju operacija i nadogradnji platforme.

U svibnju je MyBit proveo zamjenu žetona u kojem su korisnici dobili 36 novih tokena za svaki MYB koji drže. Maksimalna ponuda MYB tokena je 180 milijuna.

Kako kupiti MYB

HitBTC je glavna opcija za kupnju MYB-a, kao i razmjena na kojoj ima najveći obim trgovine. Dostupan je za kupnju putem ETH.

MYB je također dostupan na sljedećim burzama:

Kako pohraniti MYB

MYB se može pohraniti u bilo koji novčanik koji podržava ERC-20 tokene, uključujući Desktop novčanik s punim čvorovima, Electrum novčanik i Coinomi.

Međutim, za maksimalnu sigurnost svoj MYB trebali biste pohraniti na hardverske novčanike kao što su Ledger Nano S i Trezor.

ZenCash će u budućnosti nuditi i papirnati novčanik.

Plan i buduća ažuriranja

MyBit je postigao mnogo u kratkom vremenskom razdoblju. Od svoje prodaje simbola u kolovozu, stekla je tri nova partnerstva prije nego što je započela 2018. otvarajući svoj ured u Zugu u Švicarskoj.

Njegov plan za 2018. godinu uključuje daljnji razvoj MyBit DApp i MYDAX s njihovim alfa i beta izdanjem do kraja godine.