Što je Electroneum (ETN)? Pregled Electroneuma

Razvijen i usmjeren na mobilne korisnike, Electroneum (ETN) ima potencijal za masovno usvajanje s tržištem od 2,2 milijarde korisnika pametnih telefona širom svijeta. Kao i druge kriptovalute, i ona je decentralizirana, što znači da joj nedostaje središnje tijelo upravnog tijela kao što je banka ili tvrtka. Svatko s Electroneum novčanikom može poslati ili primiti digitalnu valutu, a transakcije se odvijaju u manje od 10 minuta uz niske naknade za prijenos.

Iskustvo mobilnog rudarstva Electroneum

Digitalna valuta sa sjedištem u Velikoj Britaniji, ciljno tržište uključuje industriju kockanja i igara na sreću. Electroneum nastoji zamijeniti valute u igrama i trenutno traži partnerstva za mobilne igre.

Digitalna valuta izgrađena je na blockchainu i ima maksimalnu opskrbu od 21 milijarde kovanica, što znači da će se transakcije prikazivati ​​na samo dvije decimale za razliku od transakcija poput bitcoina (npr. 21,39 Electroneum za razliku od 0,089151 BTC). Ideja je pristupačniji i razumljiviji iznos transakcije.

Povijest Electroneuma i temeljne vrijednosti

Na čelu s Richardom Ellisom koji je osnovao britansku digitalnu agenciju SiteWizard i platformu za društvene medije Rectory, hobi s nepunim radnim vremenom postao je ozbiljan posao lansiranjem blok-lanca Electroneum u studenom 2017. To je lansiranje praćeno lansiranjem novčanika aplikacije 13. prosinca, 2017. godine.

Ellis se ozbiljno zanima za kriptovalutu od 2014. Snažno vjeruje u ideju kriptovalute koja bi jednostavnim preuzimanjem aplikacije bila potpuno dostupna svima. Kasnije je krenuo u postizanje svoje vizije. Digitalna valuta nastala je kao “prva uobičajena kripto valuta na svijetu”. (Da, kalambur namijenjen.)

Početna ponuda Electroneuma (ICO) uspješno je prikupila 40 milijuna dolara. Međutim, nije bilo bez drame. Neposredno prije lansiranja aplikacije imali su napad na distribuirano uskraćivanje usluge (DDoS). Međutim, čak i s napadom, uspjeli su distribuirati preko 690 milijuna Electroneuma u prva 24 sata od njihovog lansiranja.

Kako nastaju kovanice Electroneum

Kada rudari provjere i potvrde određeni broj transakcija, dobivaju kovanice Electroneum. Na taj se način u sustav uvode kovanice Electroneum. Da bi počeli zarađivati, korisnici mogu jednostavno postaviti svoja računala da postanu rudari.

Budući da je vizija osnivača Electroneuma bila masovno usvajanje digitalne valute, iskustvo rudarenja namjerno je dizajnirano da bude što jednostavnije za korisnika, omogućujući gotovo svima da se lako upoznaju sa sučeljem i odmah ga počnu koristiti..

Kako zaraditi, kupiti i pohraniti Electroneum

Zarađivanje

Preuzimanjem aplikacije korisnici dobivaju kriptovalutu. Ideja je da se davanjem korisnika Electroneuma putem mobitela zainteresiraju populacije koje nisu nužno izložene tržištu kriptovaluta i podijele ideju s prijateljima.

Kao što osnivač Richard Ellis kaže:

„Imam te ljude koji imaju Electroneum na svojim telefonima i oni ne znaju što s tim učiniti, tako da će poduzetništvo niknuti oko stvari koju smo im dali i stoga ti ljudi mogu kupiti proizvod izravno kod Electroneum. To je ono što je trenutno nedostajalo svijetu kriptovaluta, ali pokušat ću to promijeniti. “

Ideja je da se plaćanjem korisnika za korištenje aplikacije virusno širi. Korisnici također mogu zaraditi digitalnu valutu pozivanjem prijatelja da se pridruže aplikaciji i sudjeluju s njima u natjecanju za zaradu 5000 Electroneum. Igre za rudarstvo dostupne su za zaradu nešto više kovanica.

Još jedna jedinstvena značajka Electroneuma je da korisnici mogu zarađivati ​​novčiće bez da ih aktivno rude, jednostavno pokrećući ih u pozadini svog uređaja. To se događa bez pregrijavanja telefona ili gubitka baterije.

Android verzija Electroneumova mobilnog rudara objavljena je u ožujku 2018. Inačica iOS-a bit će razvijena kasnije ove godine.

Kupnja

Ako želite jednostavno kupiti Electroneum, to možete učiniti na burzama Cryptopia, Qryptos, Vebitcoin, Cryptohub i Tradeogre. Treba vidjeti kada će biti prihvaćen na Bittrex i Binance burzama.

Popis razmjene Electroneum

Pohranjivanje

Preuzimanjem aplikacije korisnici imaju i upravitelj digitalnih novčanika (Electroneum Wallet Manager) koji im omogućuje slanje, primanje i pohranu Electroneuma. Budući da je digitalna valuta razvijena iz Monerove baze podataka, ima ugrađene značajke privatnosti, uključujući dvije lozinke.

Voditelj novčanika Electroneum

Korisnici novac dobivaju putem ključa za privatni prikaz koji ima 64 znaka. Da biste bili posebno oprezni, preporučujemo da svoj Electroneum pohranite i u izvanmrežne papirnate novčanike i smjestite ih u zasebne papirnate novčanike u slučaju da se jedan papirnati novčanik izgubi, ukrade ili izgubi..

Sigurnost i anonimnost Electroneuma

Kriptocoin je dizajniran s određenim matematičkim standardima kako bi se osigurala njegova zaštita od prevaranata. Uz to, samo oni koji imaju javne ključeve i privatne ključeve računa mogu trošiti novac na tom računu.

Ti se ključevi generiraju nasumično i nisu povezani s osobnim podacima. Nitko nikada ne može povezati nijednu transakciju s određenim računom, što sve digitalne transakcije s ovom valutom čini gotovo anonimnima.

Budućnost Electroneuma

Prerano je komentirati cijenu Electroneuma, ali čini se da ima puno potencijala. Početkom ožujka porastao je za 2% samo u jednom 24-satnom razdoblju – popriličan uspjeh s obzirom na to da su mnogi stručnjaci predvidjeli njegov neuspjeh odmah nakon ICO-a. Još jedan nagib u njegovu korist je masovno usvajanje do danas više od 949.629 registriranih korisnika.

Budući planovi koji utječu na njegovu cijenu uključuju lansiranje iOS aplikacije i nedavno partnerstvo s XIUS-om, telekomunikacijskom tvrtkom za plaćanje, i BMedia, japanskom tvrtkom za društvene medije i e-trgovinu.

Electroneum nastoji povećati svoju bazu korisnika na preko 2 milijuna korisnika, proširiti svoj tim, razviti veće mogućnosti aplikacija i komercijalnije odnose u budućnosti. Ne previdite ovu novu digitalnu valutu.